Felügyelet nélkül hagyni 2 kiskorút?
Nem hagyom egyedül!
Max 15-30 p (míg elmegyek tankolni, veszek kenyeret és vmi reggelit) úgy, hogy van egy telefon otthon amin tud hívni, ha baj van!
Ő közben tvt néz így "fel sem tűnik" neki , hogy egyedül van. Denyilván tudja, hogy anya elmegy boltba, mindjárt jön.
Ha akkora a gáz, tudja hogy gyorsan ott a szomszéd v bárki!
Egyébként 0 segítség baj esetén?! Semmi körülmény között nem hagynám a gyerekem!
Semennyi időre. Alsó tagozatos amúgy tág fogalom mert a 6 éves is az meg a 10 is.
En fiam 11 éves, kB egy éve hagyom itthon egyedül ha nem akar jönni valahova de max 2 órára és vagy 20 szomszédunk van, tudja kihez lehet kell fordulni. Tudja kezelni a telefont, az ajtó zárat és hogy senkit se engedjen be.
1. Voltam. Ez engem is érdekelne!
Bár én komolyan nem hagynám 0 segítséggel a gyerekem még ha 14 akkor se.
Felgyullad a ház vagy bármi (bár ez elég extra de akkor is), kell legyen vki a közelben, aki felnőtt és tud segíteni.
Nincsenek szomszédok, üres telkek és nyaralók vannak a közelben.
Én nem hagyom őket egyedül, pont emiatt! Nekem nincs autóm, bármi gond támadna, amíg buszon ülök (munkába menet, jövet) nem tudok csak úgy hipp hopp otthon teremni. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy most velem van e a baj. Mert van aki szerint túlaggódom a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!