Elköttetném magam. Mi ennek a menete?
Tudtommal kérvényt kell írni a szülészet/nőgyógyászat vezetőjének, és 2x6 hónap a gondolkodási idő. De kérdezd meg a nőgyógyászod vagy ha nincs saját, a rendelésen biztos elirányítanak. Biztos azt is megmondják, mennyibe kerül, mert ez helyileg változhat. (Internet szerint 100-150 ezer Ft.) Be kell nyújtani papírokat is az indokláshoz (neked arról, hogy van 3 saját gyerek). Ha császár lesz, akkor tuti biztos hamarabb is megcsinálják műtét közben és nem kell kivárni (azért ne a 3. trimeszterre halogasd a kérvényt), ha nem, akkor viszont lehet, hogy ki kell várni vagy az időt vagy a gyógyulást/szoptatást lévén ez laparaszkópiás műtét (ezt nem tudom, én anno csak az első verzióra kérdeztem rá).
(Off: Én azt találtam, hogy 2014-től újra " (1a) * A művi meddővé tétel az (1) bekezdés a) és b) pontja szerinti személy kérelmére családtervezési célból 40. életévét betöltött vagy három vér szerinti gyermekkel rendelkező személynél végezhető el." [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!