Petevezetèk elkötèsènek menete, milyen szabály van rá?
Tegnap kaptam hozzá papírt, mert a 3. császárral meg szeretném csináltatni.
Szóval, 3 feltétel van, az egyiknek kell teljesülnie:
1. 40. évet betöltött, gyermekek számától függetlenül
2. 18. évét betöltött és 3 vér szerinti gyermek
3. egészségügyi okok alapján (orvosi javaslat mellékelve)
Nyugodtan :)
Mennyivel előtte kell szólni az orvosomnak? 2honapos kismama vagyok 4.baba es6mar többet nem szeretnénk őt is azért vállaltuk mert nagy a 3 gyerek között a korkulombseg ezért hogy a kicsi is tudjon játszani
2. vagyok. Én most voltam kedden orvosnál, mikor megállapította a terhességet. Mivel nekem az első 2 is császár volt, ezért automatikusan a 3. is az lesz. Egyből kérdezte, hogy műtét közben szeretném-e az elkötést. Adott hozzá egy papírt, Kérelem művi meddővé - tételhez Első nyilatkozat címen. Ezt kell elolvasni, aláírni + 2 tanúval aláíratni. 6 hónap múlva kell kérni még egy ilyen nyilatkozatot, mert csak fél évig érvényes, és nekem a műtét napján csak oda kell adni a dokinak, így császár után megcsinálja azt is (aki persze tud róla, de ez csak formaság).
Ha természetes szülés, akkor is ez a menete, csak nem szülés közben/után csinálják meg, hanem gondolom egy másik időpontban (szerintem a 6 hetes kontroll után már megcsinálják).
De ha mész a dokihoz legközelebb, mondd el neki, hogy szülés után meg szeretnéd csináltatni, biztos elmond mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!