Caddy23 kérdése:
Tejfehérje allergiás gyerek visszaterhelésekor tápszerrel, tapasztaltatok olyat, hogy először kemény a széklet aztán meg átvált nagyon lágyra?
Figyelt kérdés
1 éves kislányunknál elkezdtük fokozatosan bevezetni a normál tápszert, a hidroizolált helyett. Kezdéskor tul kemény volt a széklet aztán most két napja hirtelen lágy lett sajnos, gondolom nem fogja elfogadni a tápszert.Nem értem kezdéskor miért lehetett annyira kemény.2019. jan. 19. 21:50
1/2 anonim válasza:
Kevés folyadék vagy a bevitt szárazanyaghoz képest kevés folyadék is okozhatja, esetleg sok só, cukor, amihez nincs folyadék pótolva rendesen. Gondolom hidrolizált fehérjére gondoltál. Az az aminosavként bevitt fehérje, nem vizezettet jelent.
2/2 anonim válasza:
Más is okozhathja.
Mennyi ideje próbálkoztok. Nálunk nagyon durva szorulást okozott, nem is eröltettem tovább. Próbálj egy hét szünetet tartani, ezalatt elvileg rendeződik, aztán ha újraterhelésnél megint jelentkezik, akkor a fehérjével van gond. Legalábbis én én így csináltam.
2 éves korára nőtte ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!