Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tejfehérje allergiás gyerek...

Caddy23 kérdése:

Tejfehérje allergiás gyerek visszaterhelésekor tápszerrel, tapasztaltatok olyat, hogy először kemény a széklet aztán meg átvált nagyon lágyra?

Figyelt kérdés
1 éves kislányunknál elkezdtük fokozatosan bevezetni a normál tápszert, a hidroizolált helyett. Kezdéskor tul kemény volt a széklet aztán most két napja hirtelen lágy lett sajnos, gondolom nem fogja elfogadni a tápszert.Nem értem kezdéskor miért lehetett annyira kemény.

2019. jan. 19. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevés folyadék vagy a bevitt szárazanyaghoz képest kevés folyadék is okozhatja, esetleg sok só, cukor, amihez nincs folyadék pótolva rendesen. Gondolom hidrolizált fehérjére gondoltál. Az az aminosavként bevitt fehérje, nem vizezettet jelent.
2019. jan. 20. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Más is okozhathja.

Mennyi ideje próbálkoztok. Nálunk nagyon durva szorulást okozott, nem is eröltettem tovább. Próbálj egy hét szünetet tartani, ezalatt elvileg rendeződik, aztán ha újraterhelésnél megint jelentkezik, akkor a fehérjével van gond. Legalábbis én én így csináltam.

2 éves korára nőtte ki.

2019. jan. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!