Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek kell/elengethetetl...

Szerintetek kell/elengethetetlen egy autó a gyermek vállaláshoz?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Számomra elengethetetlen. Nem tudnám autó nélkül elképzelni a mindennapokat.
2019. jan. 19. 20:28
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
*elengedhetetlen. Elnézést a hibáért.
2019. jan. 19. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk fontos. Nagyobb városban lakunk, jó a tömegközlekedés, de szeretünk utazgatni és jóval kényelmesebb autóval, mint vonattal vagy busszal.
2019. jan. 19. 20:32
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem. De nagyban megkönnyíti az életet.
2019. jan. 19. 21:48
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell, de sokkal jobb, ha van. Én nemsokára szülöm a másodikat, de tavasszal leteszem a jogsit.

Borzasztó a tömegközlekedés, ráadásul hosszú az út a megállóig, pedig nem faluban lakunk. Babakocsival mégis egy tavaszi vagy őszi vagy latyakos lucskos időben halál. Szóval nekem meg fogja könnyíteni a kindennapjaimat, addig meg valahogy megoldom...

2019. jan. 19. 22:03
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk szempont volt h mire megszületik a baba meglegyen az autónk. Mai világban sztem alap, vagyis nekem nagyon megkönnyíti a mindennapjaimat. Van aki teljesen jól elvan nélküle egyébként.
2019. jan. 20. 07:36
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Nem kell és pláne nem elengedhetetlen. Van tömegközlekedés, lehet gyalogolni, biciklizni, probléma eseten taxit, komolyabb gond eseten mentőt hívni. Van házhozszállítás is, abszolúte érthetetlen, miért kellene auto
2019. jan. 20. 08:02
 18/26 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, ahogy a válaszokból és látod, nem , egyáltalán nem kell és nem elegethetetlen. Viszont manapság az emberek annyira kényelmesek , hogy a kényelem miatt vesznek. Aki írjha, pl. hogy gyalogolt a buszmegállóhoz esőben , sárban tavasztól lesz jogsi, akkor nem fog , látod eddig is megoldotta ezután is meg tudná csak ugye kényelmesebb.

Nincs ezzel gond, csak ne legyen összekeverve az hogy SZÜKSÉG miatt kell, vagy a KÉNYELEM miatt kell. Mert itt a válaszadók 99 százaléka a kényelem miatt írta.

Közben meg ugye mindenki el van hízva, meg lustulva mert mindenhová autóval mennek, nem beszélve a környezet szennyezésről.

2019. jan. 20. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Számomra igen.
2019. jan. 20. 12:32
 20/26 anonim ***** válasza:
24%

Két 4 év alatti gyerekkel a budapesti tömegközlekedés abszolút vállalhatatlan. Hétvégente kocsi nélkül hogy vinném őket papához? Hogy mennénk kirándulni? Hogy mennénk bárhová? Szóval igen, számomra autó elengedhetetlen gyerek mellett. Azelőtt vettem egyet gyorsan, mielőtt a nagy megszületett.

A nagy autóellenesek gondolom egy gyerekesek két szülővel, meg jogsijuk sincs és vezetni se mernek, de nem csak ez az egy felállás létezik ám.

2019. jan. 20. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!