Szerintetek kell/elengethetetlen egy autó a gyermek vállaláshoz?
Nem kell, de sokkal jobb, ha van. Én nemsokára szülöm a másodikat, de tavasszal leteszem a jogsit.
Borzasztó a tömegközlekedés, ráadásul hosszú az út a megállóig, pedig nem faluban lakunk. Babakocsival mégis egy tavaszi vagy őszi vagy latyakos lucskos időben halál. Szóval nekem meg fogja könnyíteni a kindennapjaimat, addig meg valahogy megoldom...
Kérdező, ahogy a válaszokból és látod, nem , egyáltalán nem kell és nem elegethetetlen. Viszont manapság az emberek annyira kényelmesek , hogy a kényelem miatt vesznek. Aki írjha, pl. hogy gyalogolt a buszmegállóhoz esőben , sárban tavasztól lesz jogsi, akkor nem fog , látod eddig is megoldotta ezután is meg tudná csak ugye kényelmesebb.
Nincs ezzel gond, csak ne legyen összekeverve az hogy SZÜKSÉG miatt kell, vagy a KÉNYELEM miatt kell. Mert itt a válaszadók 99 százaléka a kényelem miatt írta.
Közben meg ugye mindenki el van hízva, meg lustulva mert mindenhová autóval mennek, nem beszélve a környezet szennyezésről.
Két 4 év alatti gyerekkel a budapesti tömegközlekedés abszolút vállalhatatlan. Hétvégente kocsi nélkül hogy vinném őket papához? Hogy mennénk kirándulni? Hogy mennénk bárhová? Szóval igen, számomra autó elengedhetetlen gyerek mellett. Azelőtt vettem egyet gyorsan, mielőtt a nagy megszületett.
A nagy autóellenesek gondolom egy gyerekesek két szülővel, meg jogsijuk sincs és vezetni se mernek, de nem csak ez az egy felállás létezik ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!