Cumisüvegmosó kefe tényleg kell?
Mindenhol szerepel a babakelengye listákban, de nem látom még, hogy miért is kellene ezt előre beszerezni?
Nyilván elsősorban szoptatni szeretnék, ha összejön. Cumisüvegből is 2 db-al készültem fel, az is MAM, ami atomjaira szedhető. Vegyek azért ilyen kefét? Hasznos lesz?
Amelyiknek leszedhető az alja is, azt pl. tök jól ki lehet mosni szivaccsal, és a szélesebb üvegeket szintén. Viszont amelyik olyan klasszik hosszúkás, vékonyabb formájú, ott jól jön.
Én szoptattam ugyan, de néha használtunk üveget is (lefejt tejnek főleg, ha a férjem volt otthon a babánkkal). Vettünk kefét is, de elég ritkán használtam, általában inkább csak utólag jutott eszembe, hogy ott van az is :D Ha nem volt kedvem kicsire összehajtogatni a kezem, hogy beférjen, akkor bedugtam a szivacsot, és egy villát belebökve sikáltam meg az üveg alját, mivel az amúgy is kéznél volt, ha mosogattam.
Ami viszont tök jó szerintem, az a pici kefe, a legtöbb üvegmosó keféhez az is van, mert az etetőcumi belsejét tényleg azzal lehet a legjobban kipucolni. Legalább is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!