Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyeb idosen kezte etetni...

Anci_92 kérdése:

Ki milyeb idosen kezte etetni a babajat?

Figyelt kérdés
Anno a nagyszuleinket hamarabb ettetek mint a mai gyerekeket es mert nem lehet Most is?
2019. jan. 16. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Megvartam, hogy meglegyenek a hozzataplalasra valo erettseg jelei, ez nalunk 6,5 honapos koraban jott el. Viszont emesztetlenul atment rajta minden szinte, igy 8,5 honapos korig csak hebe-hoba probalgattuk, 10 honapos korig napi 1x jo, ha elfogadott par falatot, 13 honapos volt, mire el kezdett mennyisegeket enni. Szoptattam sokaig. Joevo volt utana.
2019. jan. 16. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Fel evesen.
2019. jan. 16. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Engem annak idején 4 hónaposan kezdtek hozzátáplálni, mert akkor az volt az ajánlás tápszeres babáknál.(én az voltam).Semmilyen allergiám nincs, bírom a glutént,laktózt,tojást tényleg ehetek akármit.

2 öcsém van.Mindkettő 6 hónapig szoptatott baba volt.Az egyik laktóz a másik laktóz és gluténérzékeny.

A párom nálam idősebb egyikünk sem mai gyerek,6 hónapos koráig szoptatott baba volt és gluténérzékeny.

Szerintem, (bár tudom egy csomó szaklap foglalkozik azzal, hogy korán bevezetett ételek okozzák az allergiát)nem csak a korai vagy késői bevezetés a probléma hanem az a rengeteg ,,szemét" amit aztán megeszünk.Mert amikor egy húsra ráírják, hogy 85 meg 90% ék a hústartalma akkor úgy beindul az ember fantáziája ,hogy vajon a fennmaradó ,,üres" %-ok vajon mik lehetnek??Elég megnézni egy gyári dobozos müzli mit tartalmaz, E hátán E meg még lehetne sorolni.Nyilván függ a genetikától érzékenységtől, hogy ki mikor telítődik azzal amit nem bír és jelentkezik nála allergia.

2019. jan. 16. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
7 hónaposan, addig nem is igazán érdekelte az étel. Igazából egy éves koráig tápszeren kívül semmit nem tartott ételnek. Csak a kíváncsiság vezérelte, meg az újdonság.
2019. jan. 16. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

A nagyszuleink idejeben nem volt mosogep. Miert nem mesz a Tiszara " oszt " mosol ott ?

Benti wc sem volt, csak a kert vegeben, tegnap ejjel miert nem mentel egy vodorrel a haz ele sz@rni ?

Tudod milyen aranyu volt a gyermekhalandosag ?? Szinte MINDEN csaladban volt halott baba!

Hogy lehet ennyire ostoba valaki ?

2019. jan. 17. 11:01
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
3 hónaposan,ennek már 8 éve,ma se csinálnám másképp,csak előnyét látom a "korai hozzátáplálásnak"
2019. jan. 17. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

A nagyot 4 hónaposan (ő 2007-es születésű), tápszeres volt, akkor még úgy mondták, hogy a tápszeres babákat 4 hónaposan kell elkezdeni hozzátáplálni.

A kicsit (ő 2016-os) 6 hónaposan, addig csak anyatejet kapott. De ha tápszeres lett volna, akkor is ekkor kezdtem volna el.

2019. jan. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!