Ti milyen pelust hasznaltok ejszakara ami kibirja reggelig?
Figyelt kérdés
Pampers premium care-t hasznalunk de tobbszor is elofordult h kifolyt reggelre a pisi. Anyukak, nektek mi valt be? Tudnatok ajanlani esetleg jot? 8 es fel kg a lanyom, meg a 3as meretet hasznaljuk. Lassan atterunk a 4esre.
Bocs, hogy idetrollkodok de tegnap uezt akartam kiirni. Mi hasznaltunk liberot meg pampers pantst.l, meg lupilusat is meg puffies. Ebbol a lupilis nem azott at nyaron, de akkor meg kb 10kg korul volt a fiam most meg 12 kg (szoval mi a 4est hasznaljuk most a lupilubol, de az mar inkabb kezd kicsi lenni) aztan az is atazott hogy nott, de az ötös meg nagy ra. Akkor visszatertem a liberora, mert annak az ötöse most éppen jo, meg vettem vagy 200db 4+os puffiest is blackfridayen.. Na az se birja ki az ejszakat.
Most mar kinomban lehet veszek megint pampers pantst. Az birta, de azt sem probaltuk miota nagyobb csak meg a nyaron.
Oszinten megmondom neked a lupilus meg a liberos BRUTALIS MENNYISEGU pisit sziv fel, de az en gyerekem sokat pisil igy aztan en 4-5fele ha megebred cserelek neki gyors. (17honapos)
2019. jan. 13. 21:39
4/15 anonim válasza:
Libero Up&Go vált be.
2019. jan. 13. 21:41
5/15 anonim válasza:
Happy. De ám az én lányom 7kg de már 4est használunk. Hiába lenne rá jó tovább de ha kifolyik akk annak oka van. Próbálj meg nagyobb méretet akár csak éjszakára
2019. jan. 13. 21:50
6/15 anonim válasza:
Pampers Preimum Care 2-es méretig vált be, majd Babylove. Annak gumis a dereka.
2019. jan. 13. 21:50
7/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen hosszú a gyerkőc es mennyi folyadékot iszik, de mi már az extra sovány 6,5 kg-s lányunkra is 4-es pampers premium caret adunk éjszakára (es a 8,5 kg-s testvérére is). Soha nem volt baleset vele.
2019. jan. 13. 22:12
8/15 anonim válasza:
Pampers Active Baby-dry vagy Active Baby nem tudom most épp milyen néven fut, soha nem ázott még át. Egyből 4-es méretre váltottunk ahogy elérte a 8 kg-t.
2019. jan. 13. 22:17
9/15 anonim válasza:
Libero up&go
2019. jan. 13. 22:27
10/15 anonim válasza:
Pomette. Nagyon szeretjük. Mi már 5öst használunk amúgy,de jó pelus,és jó árban van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!