Szép név szerintetek a Bettina (Tina, Betti) becenevekkel? Akiket így hívnak, szeretik a nevüket?
Eddig nagyon kevés Bettinát ismertem, konkrétan csak kettőt. :) Mind a két lány gyönyörű, okos, határozott természetű, talán egy picit domináns nők is, akik mindig tudják mit akarnak (és sikeresek is). Ugyanakkor nagyon jó emberek.
Nekünk tetszik, hogy ritka név, és mind kislánynak, mind felnőtt nőnek elmegy, mert lehet becézgetni, de Bettinaként meg komolyságot sugároz és ha külföldre megy, ott is ismerik a "Betty" nevet. Egyelőre ezek az érveink mellette.
Nekem tetszik, ezerszer jobb mint a Berni-pasztor és Bernát-hegyi kutyákkal csúfolt Bernadett, ami nem mellesleg fiúsan is hangzik, míg a. Fent említett név meg csajosabb a Tina végződés miatt.
Üdv
Egy Betti
#69 %os.válaszado, remélem, azt tudod, hogy az ember külseje semmilyen összefüggésben nincs a nevével, asszociáció ide vagy oda...
Bettina vagyok, 166 centi, 50 kg, nagyon vékony nő, semmi közöm a kövérdedhez. Ellenben, Egy Bernadett baratnőm már sokkal inkább kövérkés! De képzeld, még mindig nem azert, mert Bernadett a neve! Utalom, amikor egy név alapján ítél valaki....
De hogy hasznos legyen a válaszom: szép név a Bettina, főleg a Tina becenévvel.
Ja és megvalami, cigány sem vagyok.
Szép napot, boldogságot a kicsihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!