A mosógépben mindig összemennek a pólók amiket veszek a gyerekemek mit tegyek?
H&M-ben és Newyorker-ben szoktam vásárolni neki de sok pólója összement a mosásban
Megpróbátam azt is hogy nem rakom be a szárítóba hanem hagyomm megszáradi de az sem segített sokszor.
En is a hofokra lennek kivancsi.
A legtobb anyag 40 fokos mosast bir el hosszutavon manapsag, de van, aminel csak 30 az ajanlas.
Regebben altalanos volt a 60 fokos mosas mindennel es sokan meg most is 60 fokon mosnak, az okozhat kart a ruhakban.
De a mai mososzerek mar 40 fokon is tokeletesen helyt allnak.
Ha nem errol van szo, akkor passzolok.
De a tobbi ruhanal nincs ilyen gond?
A new yorker-es cuccokat nem ismerem, h&m-bol pedig csak gyerekruhaink vannak. A polok es vekony hosszu ujju felsok nem valami jo minoseguek, vekonyak nagyon. Lehet hogy az a gond. Bar nalunk birjak a 40 fokot azok is, csak a legkisebb erobehatastol is kilyukadnak, azert nem szeretem oket.
Biztos, hogy a mosógépben?
Én azóta járok így csak mióta szárítógépünk van, pedig csak olyat teszek be és olyan programra, mint amit a címke enged.
Az én lányom ruhái, talán 1-2 kivétellel, de onnan vannak. Csak 30 fokon mosom, rajta is van a cimkèn. Szárítóba egyszer mertem, össze is mentek...
Persze, elbírja a 40-est is de azt nem bírja az anyag hosszabb távon, az biztos.
Viszont ő már nagy(obb), 8 éves, nem koszolja magát, így ez a hőfok pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!