Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mosógépben mindig összemenne...

A mosógépben mindig összemennek a pólók amiket veszek a gyerekemek mit tegyek?

Figyelt kérdés

H&M-ben és Newyorker-ben szoktam vásárolni neki de sok pólója összement a mosásban

Megpróbátam azt is hogy nem rakom be a szárítóba hanem hagyomm megszáradi de az sem segített sokszor.

2019. jan. 5. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Milyen hőfokon mosod őket?
2019. jan. 5. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert szinte az összeset csak 30 fokon érdemes mosni. Szárîtóba sem szabad szárítani.
2019. jan. 5. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Túl magas hőfokon mosod szerintem.
2019. jan. 5. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

En is a hofokra lennek kivancsi.

A legtobb anyag 40 fokos mosast bir el hosszutavon manapsag, de van, aminel csak 30 az ajanlas.

Regebben altalanos volt a 60 fokos mosas mindennel es sokan meg most is 60 fokon mosnak, az okozhat kart a ruhakban.

De a mai mososzerek mar 40 fokon is tokeletesen helyt allnak.

Ha nem errol van szo, akkor passzolok.

De a tobbi ruhanal nincs ilyen gond?

A new yorker-es cuccokat nem ismerem, h&m-bol pedig csak gyerekruhaink vannak. A polok es vekony hosszu ujju felsok nem valami jo minoseguek, vekonyak nagyon. Lehet hogy az a gond. Bar nalunk birjak a 40 fokot azok is, csak a legkisebb erobehatastol is kilyukadnak, azert nem szeretem oket.

2019. jan. 5. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a mosógépben?

Én azóta járok így csak mióta szárítógépünk van, pedig csak olyat teszek be és olyan programra, mint amit a címke enged.

2019. jan. 5. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindent berakok a szárítógépbe, kivéve azt amit a mosógépbe se. Eddig semmi nem ment össze.
2019. jan. 5. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
A h&m-es hosszú ujjú polókból volt, ami nekem is összement a szárítóba. Azóta az olyan fajtákat nem teszem be, ha veszek. De inkább azóta próbálok nem olyat venni.
2019. jan. 5. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom ruhái, talán 1-2 kivétellel, de onnan vannak. Csak 30 fokon mosom, rajta is van a cimkèn. Szárítóba egyszer mertem, össze is mentek...

Persze, elbírja a 40-est is de azt nem bírja az anyag hosszabb távon, az biztos.

Viszont ő már nagy(obb), 8 éves, nem koszolja magát, így ez a hőfok pont jó.

2019. jan. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!