Szerintetek luxus, ha egy 1 évesnek az anyukája sosem főz, hanem csak bébiételt ad?
Abból is legtöbbször a Hipp-et. Mivel sokféle ételt akar adni a gyereknek, de olyan kis adagokat nem akar főzni.
A felnőttekre néha főz, néha rendel.
Mindig üvegeset kapott a fiam és nem az olcsóbbakat. Ezerszer biztonságosabb és változatosabb mint az otthon főzött.
Egyébként sem főzök soha.
Az ő dolga. Nem is értem, miért foglalkoztat valakit annyira, hogy más mivel eteti a gyerekét, hogy erről kérdést írjon ki. Azt meg pláne nem, hogy egyesek ennyi infó alapján miért minősítenek egy számukra ismeretlen embert lustának.
Valószínűleg nem nagyon szeret főzni, vagy csak szimplán ezt a megoldást látja jobbnak. Magánügye. Hála az égnek, ma már simán megoldható az élet főzés nélkül, úgyhogy aki nem szereti csinálni, annak nem kötelező.
Egyáltalán nem biztonságosabb, nem egyszer hallani arról, h ilyen olyan bébikaját hívnak vissza mert vegyszer meg miegymás található benne.
Másrészt persze, h sokkal finomabb mintha te otthon készítenéd, ugyanabból az alapanyagból. A gyártók sem hülyék. Te kvái rászoktatod az üveges ízére, aztán persze, h csak azt eszi meg.
Harmadrészt sokkal drágább mintha te magad főznéd és készítenéd el neki az ebédet. Abból is lehet nagyobb mennyiséget készíteni 1-2 napig eláll.
Akárki akármit mond ez színtiszta lustaság és talán nem luxusnak, de pénzkidobásnak tartom.
Szerintem kisebb eséllyel találok fémgolyót a saját kezűleg készített bèbiételemben.
(Most vontak be bébiételeket,mert fémgolyó volt benne..)
Szerintem csak üvegessel etetni butaság. Szokja meg a gyerek az otthonit is. Később könnyebb lesz etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!