A Benedek vagy a Dominik a szebb nev?
Nem tudunk a ketto kozul valasztani,mindket nevet nem akarjuk adni neki.
Melyik lenne szebb es komolyabb nev amit felnott es iskolas koraban sem szegyellne?
Nektek tetszik valamelyik? Ha igen melyik?
Nyugodtan irjatok ha nem tetszik es hogy miert
Egyiket sem kell szégyellnie. A Noel, Rikárdó és hasonló proli neveket inkább.
De ha választani kell, akkor a Benedek nekem jobban tetszik. De legyen Benedeknek anyakönyvezve, ne Bencének (ettől persze becézhetitek Bencének), mert a Bence egy felnőtt, felelős beosztásban dolgozó ember neveként nagyon hülyén hangzana.
Barnabas biztos hogy nem lesz csak a ketto kozul vacilalunk.
Nekem is jobban tetszik a Benedek es komoly nevnek talalom de kivancsi vagyok a kulso velemenyekre is.
Utolso igazad van, Bence nekem sem tudik annyira komoly nevnek inkabb kisgyerekeknel meg oke de ha felno akkor nem annyira.
Koszonom a segitsegeket
Nekem a Dominik nem elég férfias hangzású az i betükkel, meg benne a "mini"-vel. Kicsit tájidegen is, bár már eléggé elterjedt.
A Benedek szép!
Koszonom nektek is a megerositest.
Szep a Bence nem is igen, lehet hogy nekem azert tunik komolytalannak egy felnott ferfihoz mert csak gyerekeket ismerek akit Bencenek hivnak, ettol fuggetlenul allhat jol neki persze
Nekem a Dominik kobban tetszik.
A Benedek nekem pápa név. 😊 Na meg még egy Beninek becézhető név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!