Dominikből 2 kisgyereket ismerek, Mendel celebnév lett Szabó Zsófival (tudom azt se tudod ki az ;) ), ezért az is gyakori lesz mint a Sebestyén Balázs óta a Benett. A Lénárd nem rossz. A Dominik is szép! A Mendel lányos hangzású.
2018. jún. 27. 15:33
2/12 anonim válasza:
Három rettenetes név!Egyik borzalmas, a másik förtelmes, a harmadik meg iszonyatos!
2018. jún. 27. 15:33
3/12 anonim válasza:
Nekem Mendel tetszik, de most elég gyakori név lett. Dominik is gyakori név de az nem tetszik, Lénárd pedig olyan semleges számomra.
2018. jún. 27. 15:45
4/12 anonim válasza:
Szerintem a Dominik szép név. :)
2018. jún. 27. 15:48
5/12 anonim válasza:
Dominik. A Lénárd egyáltalán nem tetszik, Mendel helyett meg inkább Vendel. Szóval a háromból Dominik a nyerő.
2018. jún. 27. 15:55
6/12 anonim válasza:
Utalom amikor az ilyen neves kerdeseknel olyan valaszok erkeznek hogy ez meg az jut az adott nevrol az eszembe mert tok mindegy, de a Mendelrol a Mengelere asszocialok es az mar nem tok mindegy.
Nekem egyik sem tetszik eleve se, es raadasul nekem mindegyik nev eleg lanyos, de ha valasztani kene akkor valamiert a Lenardot valasztanam.
2018. jún. 27. 16:04
7/12 anonim válasza:
Bármi, csak ne Dominik. Borzalom ez a név.
Inkább Lénárd.
2018. jún. 27. 16:40
8/12 anonim válasza:
Dominik-nekem olyan semmilyen, ráadásul tucatnév
Mendel-mindig a Mendel szabály jut eszembe róla, ráadásul ez a név is olyan mint a Benett, gombamód szaporodnak. Csak az elmúlt háromnegyed évben két Mendel is született a családban és baráti társaságban.
Lénárd-tetszik, férfias név, magyar fülnek nem szokatlan, de mégsem szaladgál még 10-15 belőle a játszótéren. Nagyon tetszik.
2018. jún. 27. 16:49
9/12 anonim válasza:
A Mendel számomra kifejezetten csúnya.
Dominik: nagy kedvenc volt, de lett a családban. A Domi becézés nem tetszik.
Lénárd: nálam benne volt a top 3-ban, de a férjem szerint lányos, így nem adtuk.
2018. jún. 27. 17:20
10/12 anonim válasza:
Elég ritka nevek, bár a Dominik mostanában felkapott. A Mendel tetszik a legjobban ezek közül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!