Budapesten hol lehet kapni új 120x60-as kókuszmatracot olcsón?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 10:06
1/7 anonim válasza:
Szia
Hááát olcsón, nagyjából egy árban vannak, Én azelenáni babboltban vettem.(8990.-ért,de 120x70 eset)
elefani.hu itt meg tudod nézni van-e
De a brendonban is annyiba kerül,de úgy látom ott nincs raktáron éppen.
28 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Én is már régóta keresgélek, de amint látom, a Brendonban a legolcsóbb, ott 10 ezer alatt már megkapod. :)
4/7 anonim válasza:
Első ismét
ami linket küldtem ott 120x60as most akcióba 6500
szerintem ez a legolcsóbb
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg jó ár, mert máshol tízezer körül van. Ma meg is vesszük, mert ennél olcsóbban csak használtat tudnék, azt meg nem szeretnék. Hétvégén szeretném összeállítani a babaszobát, akkor így már teljesen megvagyok.
üdv nektek
2008. nov. 7. 10:51
6/7 anonim válasza:
Mi a Mária bababoltban vettük ( XIII. ker. Visegrádi - Balzac sarok), ott is 6000-6500 körül van.
7/7 pinky1981 válasza:
Én az IKEA-ban vásároltam kiságyat és matracot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!