Mi lehet az oka, hogy több, mint egy éve nincs menstruációm?
Inzulinrezisztencia, PCOS.
4 orvosi papírom van arról, hogy nekem nincs IR-em, aztán találtam egy tényleg jó orvost: Breyer Helga, aki rámutatott arra, hogy de igen.
Azóta 2 szép gyermek anyukája vagyok és örökre hálás leszek neki, hogy ilyen jó szakember.
Ne add fel a kutatást, nem természetes, hogy nincs ciklusod, és ezt te is tudod. Egy orvos, nem orvos.
Unokabatyam felesege volt így, neki volt emellett peteerese is de nem esett teherbe és nem is jött meg neki, 11 évig szedett gyógyszert (leirni is fáj és nem szeretem ezeket a gyógyszereket..)
Aztan csináltak neki egy küretet, rutinmutet másnap hazamehetsz, csak a mehbyalkahartyat eltavolitjak mert veszélyes ha sokáig nem válik le, okozhat meddoseget, miomat, cisztakat, akár rákot is bármit... (bocsi, nem ijetszgetni akarlak cska érdemes utána járni)
Neki utána rá 7honapra fogant a kisfia,aki most 17honapos.
Nekem 2.5 év tabletta szedés után (Lindynette 30) 1.5 évig nem volt normális ciklusom. Hónapokig nem jött meg,utána 1-2 hónapig vérezgettem egyfolytában,pattanásos lett a felső testem,minden bajom lett,mikor abbahagytam a tablettát.
Előtte rendszeres ciklusom volt.
Kb 2 év alatt rendbe jöttem. Férjemmel megbeszéltük,hogy soha többet nem veszek be fogamzásgátlót.
Sőt! Ha ezt tudtam volna,el sem kezdem szedni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!