Piroska és a farkas kérdése:
Mennyire gond, ha nem lesz meg a kiskönyv a 12. hétig?
Figyelt kérdés
Ján. 17- én lesz a 12 hetes uh. Nov. közepe óta próbàlom elérni a védőnőt, kb 10x hívtam. Helyettesìt nàlunk, heti 2 óràban. Jan. 10- én lesz legközelebb elvileg, felpakolom majd a két kicsit és elmegyek, hàtha ott lesz, de ha ott is lesz, nyilvàn olyannal, akinek időpontja van. Nem hívott vissza egyszer sem, màs anyukàk is nehezen érik el. Milyen probléma szàrmazhat abból, ha csak a 12 hetes uh utàn talàlkozom vele?2018. dec. 27. 18:23
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, nekem pont ezért is ennyire furcsa, hogy ennyire nem elérhető. Az előző védőnő - szàmomra új volt, költöztünk- vmikor nyàr elején hívott, H " xy vagyok, a védőnő, làtom, H a kisfia most lesz 18 hónapos, be tudnà- e hozni ekkor és ekkor" Most pedig- holott a rendszerben benne vagyunk, nemhogy a terhességgel kapcsolatban nem érem el az újat, de még a màsfél hónapja csúszó stàtuszvizsgàlat miatt sem keres, pedig ez talàn feladata lenne. Nekem egyébként eddig mind a vàrandóssàg, mind a gyermekàgyas időre vhogy olyan védőnőket sikerült kifognom akik tàmogatóak voltak, és nem az volt a céljuk, H engem az anyasàgomban vagy a vàlasztott orvosomat a szaktudàsàban megkérdőjelezzenek. Lehet, H ez a mostani is jófej, csakhàt nem sikerül kideríteni...
2018. dec. 28. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!