Ennyire rossz lenne a helyzet Magyarországon?
És szerinted a 60%-ból ki vállal gyereket ennek a barom reklámnak a hatására?
Majd ha nem kell aggódniuk, hogy egy tollvonás lerombolja az életüket, vállalnak. Három család van az ismerőseim közt, akik most kerültek nem kis bajba. Az egyiknek ikrei vannak, három hónaposak. Apu nem elég kormánypárti, na, vajon őt építi le az önkorm? Az egyik legjobb szakember az osztályon... A másik kettőnél mindkét szülő közszolga, egyszerre rúgták ki őket
Hatalmas kaland lesz az életük. Tényleg
Én is ritkán nézek tv-t, most Karácsonykor néztem többet- és sokszor láttam ezt a "reklámot".
Igazából filmet, vagy bármilyen műsort lehetetlen nézni a sok reklám miatt- ezrét nem is nézem szinte soha. A sok reklám között vagy után felüdülés volt ez a gyerekes filmecske. :)
Nekünk is van 3, tényleg igazi kaland. :)
Azt mondjuk nem tudom, hogy ettől a reklámtól fog-e nőni a gyerekvállalási kedv, de szerintem az, hogy felhívják az emberek figyelmét ennek fontosságára- az nem baj.
Tényleg sok gyerek nélküli család van- és sok egyedülálló. Sokan valóban nem ezt választanák- csak egyszerűen így alakult...
De azért sok gyerekes család is van az ismerősök között és sok nagycsaládos is- én örülök neki. :)
Van gyerekem de felfordul a gyomrom ettől a reklámtól.És nem azért mert nem cuki,hanem mert tudom mi okból készült.Nézzétek meg,még megéljük,hogy betiltják az abortuszt .
A gyerek nem életre szóló kaland hanem életre szóló felelősség,nem tudom,hogy lehet nyugodt lelkiismerettel 2-nél többet szülni,egy olyan országban ahol a házasságok 60%-a válással végződik,ahol a kormány 1500ft al ad többet egy egyedülálló szülőnek...ahol ferde szemmel néznek rád ha tp-re mész a gyerekkel vagy kapásból fel se vesznek.A 8-16-ig tartó munka ritka,és nem mindenkinél vannak nyugdíjas nagyszülők. Ezeket kellene megoldani a kormánynak elsősorban,mindjárt emelkedne a születésszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!