Ti adnátok a Kamilla nevet babátoknak?
Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok, és kislányunk lesz. Nagyon tetszik a Kamilla név, eddig mindenkinek. Mostanában ráadásul elég ritka is lett( legalábbis én egyet sem hallottam). Tetszik még: Zsófa, Luca, Míra, Lili, Diána2018. dec. 24. 22:17
13/23 anonim válasza:
Más lányneveket választottunk, listás volt a Kamilla is, szerintem szép név.
15/23 anonim válasza:
Nem adnám, mert annyira nagyon nem fogott meg, de alapjában véve szép név.
(Középső lányom Tamina, nem egyszer kellett szájbarágósan magyaráznom pár embernek, hogy nem Kamilla, mert úgy értették :D)
16/23 anonim válasza:
Mi is sokat gondolkoztunk rajta.
Végül azért szorult ki mert a vezetéknévvel nem passzol annyira össze.
17/23 anonim válasza:
Kamilla lett volna a kisfiam ha lánynak születik. Imádjuk ezt a nevet, apukával ezt találtuk ki a legkönnyebben.
18/23 anonim válasza:
Unokahúgom Kamilla. Szerintem is szép név, nem ismerek más Kamillát.
19/23 anonim válasza:
Kamilla nagyon szép szerintem is. Jól lehet becézni is, én Millának, Milinek hívnám. :)
A felsoroltak közül a Diána is tetszik.
20/23 anonim válasza:
A Kamilla nagyon szép, és nem egy ismerősömet hívják így.
Ami szintén szép név a Zsófia, Luca, Míra.
A Lili nagyon gyakori név lett.
A Diána szerintem, túl hercegnős név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!