Dusán névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 14:31
1/12 Drazicc válasza:
Zorán testvérét hívják így nem? Mivel tudom hogy szerb név nekem máris az jut eszembe, de semmi negatív, átlagos hangzású, itt biztos nem sok ember ismeri.
2/12 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, szerintem vannak ennél sokkal szebb szerb nevek is.
3/12 anonim válasza:
Nagy kedvencem, de sajnos a párom vezetéknevével senki nem hinnè el, hogy magyar a gyerek, úgyhogy letettünk róla 😔
4/12 anonim válasza:
Teljesen normális, nem annyira elterjedt. Mostanság Magyarországon is elővett név
5/12 anonim válasza:
Van egy ovis barátja a gyerekünknek e névvel, első napokban mindig azt hittem a nyuszival játszott, amit bevitt, aztán kiderült, hogy a Dusival :)
6/12 anonim válasza:
Sok függ azon, mennyire passzol a vezetéknévhez. Pl. egész izgalmas lenne a Márciusi Dusán.
7/12 Drazicc válasza:
a Mór Zsolt vagy a Vegetári János sem rossz
8/12 anonim válasza:
Nekem a "tusol"(németül "duschen") jut róla eszembe.
Amúgy annyira nem rossz, inkább csak nagyon furcsa.
9/12 anonim válasza:
Imádom, ha fiú lett volna a pocimban ezt kapta volna.
De kislány :)
De amúgy apuka nálunk félig szerb, így alapból a szláv nevek felé mozdultunk.
10/12 anonim válasza:
Elem csak a becézéssel van bajom, egyébként egy teljesen jó név lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!