1/9 anonim válasza:
Én nem adnám, de ízlések és pofonok :) Passzol a vezetéknévhez?
2/9 Lady Beth válasza:
Hát nem a kedvencem...A lényeg az hogy nektek az és menjen a vezetéknévhez. :)
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen magyartalan neveket, de hallottam már ennél rosszabbakat is, pl Elin. Annál még ez is jobb.
5/9 anonim válasza:
Ez most fiú vagy lány név? Mindenesetre nem tetszik.
7/9 anonim válasza:
Ez lány név?
Olyan mint egy elgépelt Erik vagy mint egy összekutyult Irén.
8/9 anonim válasza:
Ha lánynév, akkor mögé raknék még egy 'A' betűt, hogy egyértelmű legyen; ha pedig fiúnév, akkor odaraknék a végére még egy 'D' betűt , hogy egyértelmű legyen.
Szal Erina és Erind. És akkor így már egyértelmű lesz talán, hogy melyik nemhez tartozik.
9/9 anonim válasza:
*Amúgy így szépen hangzik, csak a vagy d nélkül a végén nem lehet eldönteni, hogy fiú vagy lány név; tehát olyat adnék, amiből mindenképpen kiderül a gyerek neme, ha csak leírva látja egy lapon is az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!