Hogy mondjak le még legalább 2 évig az anyaságról, ha odavagyok a babákért? Nektek ez nem esett rosszul soha?
6-os vagyok.
Dehogynem tudnád hova tenni. Beteheted magatokhoz a hálószobába a kiságyat, vagy a hálószobát átalakíthatod gyerekszobává, vagy akár még a dolgozót is.
Azt butaságnak tartom, h a gyereknek teljesen ideális körülmények kellenek. Abban egyetértek, jó ha vannak kilátások, jövőbeli tervek, értsd nem vállal olyan pl. 3 gyereket, aki csak egy szoba-konyhába él évekig és esélye sincs elköltözni.
Egy szó mint 100, én esküvő után belevágnék. Nem görcsösen meg számolgatva, csak védekezés nélkül szexelve.
"akkor nem tudnánk hová tenni konkrétan... Van egy nappalink (ami az étkezővel van egybenyitva, tehát szobának nem nevezném), egy hálószobánk és egy dolgozószobám,"
Ilyen igényekkel valóban várj. :)
Nagyon fájdalmas lenne, ha elsietnéd.
Mi most 55 m²-re, összesen 2 szobára (0 nappali) vállaljuk a másodikat és még terv szerint 4 évig nem megyünk nagyobba. El fogunk férni. Nagyobbikunk konkrétan tojik a saját szobájára, mindig a hátsónkban lóg. Szerintem megszületik a tesvére, mind a négyen egy szobában kötünk ki. És ez így lenne 6 szoba + nappali esetén is, míg kicsik. :)
Nyilván ez nem tart örökké és később elengedhetetlen lesz a külön zug, de nem az első években.
A dolgozó pedig... azóta nem tudom hazahozni a munkát és a férjemnek se megy hatékonyan a home office, mióta jár a gyerek. Hiába zárkózik be, nem hatékony. Külön emelettel, házrésszel menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!