Nini24 kérdése:
Chipolino Maxima babakocsija van valakinek? Mi a tapasztalat róla? Nem túl keskeny a mózese?
Figyelt kérdés
Szeptemberben születik meg a kislányunk, és neki szeretnénk 3 az 1ben babakocsit, olyat ami könnyű, de azért kényelmes a picinek! Szélesebb mózes, fektethető sportülés. Ha vannak más ötletetek, kérlek, írjatok, küldjetek linket! Kb 90 000 ig mehetünk el.
Köszönöm előre is!
28 hetes kismama
2010. jún. 27. 19:36
1/1 anonim válasza:
Nekem Chipolino Maxima 3in1 babakocsim van. Most 4 hónapos a lányom eddig a mózest és a hordozót használtuk.Én nagyon megvagyok vele elégedve.Nagyon tágas és a fej részét is lehet emelni ezt pedig nagyon sok babakocsi nem tudja.Pedig ebben a kórban már fontos hogy jobban lásson.Nagyon könnyű a váz is és össze csukni is kicsire lehet.Ja és nagyon vastag bent a szivacs. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!