Van-e valakinek ilyen típusú sport babakocsija? Tapasztalat?
Elhatároztuk, hogy veszünk egy jó sportkocsit a kisfiunknak. Kb olyan 30 eFt-ért. Összejött a pénz és elkezdtünk nézelődni, ezt találtuk ami úgy gondoljuk, hogy jó lenne : [link]
viszont Szfváron, ahol lakunk, semelyik bababoltban nincs ilyen, így "élőben" nem láttuk. Ezért érdeklődnék, hogy valakinek van-e ilyen? Mik a tapasztalatok? Már ha kiadunk ennyi pénzt akkor jó lenne, ha nem kéne csalódni. Köszi előre is a válaszokat!
Bár én sem láttam még élőben ezt a kocsit,de kinézetre teljesen olyan, mint amilyen nekem volt!
Chipolino ultra.Annyi a külömbség, hogy annak átfordítható a tolókarja.
Én meg voltam vele elégedve!
Bár függ attól is, hogy hol laktok, milyenek az útviszonyok, tömegközlekedni akarsz e, befér e az auótóba..stb..
És ha újszülött babának lesz,akkor ajánlanám, hogy olyat vegyél amit szemből is tolni(látod a babád).
Ha már nagyobb, szerintem teljesen jó a kocsi!
Köszi, rákerestem arra amit írtál, tényleg nagyon hasonlítanak. Mikorra megvesszük hat hónapos lesz a kisfiam. Köszi, hogy írtál!
Valaki esetleg még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!