Hogy tetszik a Graciella név?
Figyelt kérdés
Valami különleges nem hétköznapi nevet szeretnék a születendő gyermekemnek adni.
Ha nem tetszik kérlek kulturáltan fogalmazd meg a véleményed!! Köszönöm.
2018. dec. 6. 23:31
1/23 anonim válasza:
Szia elso hallasra nekem olyan mintha ket kulonbozo szobol vagy nevbol raktak volna ossze. Nem az hogy nem tetszene csak szokatlan :)
3/23 anonim válasza:
Sehogy, szerintem nagyon csicsás.
A gyereked pedig nem a nevétől lesz különleges.
4/23 anonim válasza:
Magyarországon? Ne! (Bár a te döntésed.)
Külföldön szép.
5/23 anonim válasza:
Borzalom.
És persze majd 60 évesen mindenki mondogatja, hogy csókolom Graciella néni!
De legalább már mi nem valószínű, hogy fogjuk hallani.
6/23 anonim válasza:
Miért, a Hortenzia néni, Jolánka néni, Rozália néni, Mariska néni mennyivel jobb?
7/23 anonim válasza:
Grásziélá? Csodálatos..mivel itthon csak így, fonetikusan leírva adhatod...meg nekem olyan fogamzásgátlós. Vannak a különlegesebb nevek között is vállalhatóak én tovább nézegetnék nem akarnám elszúrni a gyerekem életét.
8/23 anonim válasza:
Nekem egy mexikói szappanopera jut róla eszembe. De nem vagyunk egyformák,meg ennél még sokkal gázabb nevek is vannak. Nagyanyám szokta mondani: "Ha rám hallgatsz,azt csinálsz,amit akarsz." :D Olyan nevet adj neki,ami tetszik. Ha pont ez az,akkor ez. :) Egyébként meg jó babavárást :)
10/23 anonim válasza:
Olyan, mint a Gabriella, csak az már elfogadottá vált.
Ha tetszik akkor legyen Graciella.
Már itt minden 4. gyerek Zoé és kétlem, hogy görögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!