Ti mennyi pénzért vesztek mikulásra ajándékot a babátoknak?
Sziasztok! Kisfiam 9 hónapos, és egy 20ezer forintos keszségfejlesztőt kap mikulásra. Sokan azt mondják, hogy "minek?!"
Szerintetek is túlzás? Karácsonyra is kap majd valamit. Szerintem egy gyerek mellett meg lehet tenni, úgy vagyok vele, hogy kapjon meg mindent, amit meg tudok neki venni. Mit gondoltok?
Nálunk nem szokás a nagy ajándékozás Mikuláskor, csak csomag, amiben édesség, gyümölcs van, de nem tárgyi ajándékok, kb. 1000-2000 Ft értékben. Nyilván ez egy 9 hónaposnak még nem opció. De kaphat pl. babadesszertet. Én nem költenék nagy ajándékra, nem a pénz miatt, és nem is amiatt, hogy ő felfogja-e, de felesleges. Így is van neki egy csomó játéka, ruhája, meg van mindene.
De ha egyébként is vennél ilyen készségfejlesztőt, akkor miért ne lehetne ez a Mikulás ajándék.
Az a tulzas, amit te annak erzel, masnak pedig mashol van a hatar.
Eleve nem tudom, hogy mikor es hol kerul az ajandek ara szoba, vagy ez miert tema?
Engem eloben errol meg soha senki nem kerdezett, se mas ajandek erteketol, max itt vannak ilyen kerdesek.
A lenyeg: nalunk pl a telapo nem hoz ajandekot, csomagot kapnak a gyerekek edesseggel es gyumolcs, mogyoro, szoval a klasszikus formaban.
Ezen kivul max a kedvenc magazinjukat kapjak, vagy konyvet, ha epp van olyan, amit szeretnenek.
de ajandeknak jatek nalunk Karacsonykor volt, igy mi is ezt a szokast kovetjuk.
(Plusz az osszes gyerek teli, egymast erik a szuletesnapok, ezert sem iktatnek be meg egyet. Januarban mar a hazban alig lehet kozlekedni a jatekoktol...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!