Hogyan oldjam meg picike lakásban a ruhák szárítását pici baba mellett?
Figyelt kérdés
Ameddig csak ketten voltunk, könnyű volt, de most a baba miatt elég sokat mosok. Egy nagy légterű plusz fürdőszobás lakásban élünk, az egész 30 négyzetméter. Túl alacsonykra nem tudom kirakni a ruhákat, mert van egy kutyánk, aki néha nem bír magával és lerángatja. Ti hogyan oldjátok meg?2018. dec. 4. 17:34
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! :)
2018. dec. 4. 18:59
12/15 anonim 

válasza:

Annyira szeretem azokat akik leállnak a kérdésben felsorolt infokkal veszekedni kötekedni.
13/15 anonim 

válasza:

Vettem az ikeában egy falra szerelhető, lehajtható szárítót, pár ezerért, a babaruhák éppen elférnek rajta.
14/15 anonim 

válasza:

A fregoli tényleg jó ötlet, ha jól szellőzik a fürdő. A volt párom lakásában viszont nem volt ablak, sem elszívó a fürdőn, na ott nehezen száradtak meg.
15/15 anonim 

válasza:

Még 1 szavazat a szárítógép mellett. Ha esetleg anyagi gond miatt nem tudod most beszerezni, lehet törlesztő részletre is kihozni kamatmentesen, úgy nem olyan megterhelő mintha egy összegben fizetnéd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!