Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves kisfiam a napokban...

2 éves kisfiam a napokban ujjbegyen megy sokszor. Rá kell szólni hogy a talpára lépjen. Kb felesben jár így felváltva. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozik. Ne szólj rá, semmi rossz nincs benne. Az én fiam is járt lábujjhegyen mikor elkezdett menni. Ő telitalppal kezdett járni, de mégis sokat ment lábujjhegyen. Tornázik a talpa, ami egészséges. Emiatt is jobb, ha otthon mezítláb vagy zokniban van a baba, mert így úgy mozgathatja ahogy neki tetszik! Szerintem az egyensúlyérzékének is jót tesz.
2010. jún. 27. 09:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy évesen ez tényleg normális, de nem kettő évesen. Amikor járni kezdett ugyanez volt de elhagyta. Kb 1 hete kezdte újra.
2010. jún. 27. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne szólj rá,majd elhagyja ezt is:) Lehet látott valamit a tv-ben ahol így mentek (mondjuk egy balett előadás) és most ő is így akarja:)Én is így voltam,mindent ami élt és mozgott utánoztam:)
2010. jún. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!