Hogy vasaljam ki a gyerekfüggönyt hogy ne legyen
gyűrött?
Figyelt kérdés
már nembírom...kimostam ma,nekiálltam vasalni,kb 1óra volt még kivasaltam,és ugyanúgy néz ki mint előtte,tiszta gyűrött...azthittem elkap a sírógörcs már...:( mert ugye ha kivasalok egy részt,és majd az lelóg a vasalódeszkáról,ugyanúgy összegyűrődik...mivel hosszú a függöny,a deszka meg kicsi..A baldachinnal ugyanígy megszenvedtem,de azért az jóval kisebb...Ti hogy csináljátok,adjatok valmi tanácsot ha tudtok légyszi.Így nem rakhatom fel gyűrötten..:S Az nagyon csúnya lenne.Sajnos ez nemolyan függöny hogy nem gyűrődik,mosás előtt is gyűrött volt,szóval nem a mosástól lett az.Már teljesen tanácstalan vagyok...Próbáljam meg a földön vasalni?De guggolva meg nembírok..jajj..nemtudom hogy kéne...Remélem tudtok tanácsot adni!(33h)
mikor kivettem a gépből,egyből kiterítettem hogy megszáradjon,és megszáradva is ugyanúgy nézett ki gyűrötten,ezért próbáltam volna kivasalni.
2010. jún. 26. 21:09
3/12 anonim válasza:
Hehhh.. Hogy neked mennyi bajod van. :)
Mondjuk vasalgass csak, ha ennyire unatkozol, szülés után úgyse nagyon fogsz majd ilyeneket csinálni. Csak ne idegesítsd magad ilyen hülyeségeken.
Én amúgy simán felakasztom a függönyökat. Mivel vizes, a súlya húzza lefele. Ne centrizd ki, csak max. 800 fordulaton, és akkor szebben szárad.
2010. jún. 26. 21:10
4/12 anonim válasza:
Vannak függönyök olyan anyagból, hogy ha vizesen teszed fel akkor is gyűrött marad.
Ha kivasalod és a vasalásnál keletkezik a gyűrődés az látszik a függönyön.Fogadd el igy,majd megszokod.
2010. jún. 26. 21:17
5/12 anonim válasza:
Vizesen kell vasalni.
2010. jún. 26. 21:20
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a"kedves"hozzászólást.Nem unatkozok,csak helyettem nem csinálja meg senki sem...és ahogy mondod,éppen azért most csinálom,mivel most van időm,szülés után meg nem valószinű hogy lesz.És persze hogy felidegesítettem magam,mikor vasalmo már majd 1 órája és ugyanúgy néz ki,és állni is alig bírok...meg a hormonok is ilyenkor,de örülj neki ha neked nem voltak ilyen "kitöréseid",és nem kellett mondjuk függönyt vasalni.Ami a súlyát illeti,mondhatni súlya sincs még vizesen se,mert olyan vékony,nem sötétítő.
2010. jún. 26. 21:21
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a többi hozzászólást is,hát akkor így marad..még lehet megpróbálom vizesen kivasalni,de úgyis összegyűrődik amit kivasalok és lelóg...szóval mindegy akkor,így maard.
2010. jún. 26. 21:23
8/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez direkt ilyen gyűrött anyag? Nálunk a nappaliban olyan van.
2010. jún. 26. 21:23
9/12 anonim válasza:
Gondolom nekem írtad a "kedves" hozzászólást. Egyáltalán nem rosszindulatból írtam, hogy nem fogsz úgyse ráérni ilyenekre szülés után, hanem tapasztalatból. Akkor úgyis csak azt fogod kivasalni, amit muszáj lesz. Ne haragudj, ha bántónak érezted.
Amúgy ha van vasalódeszkád, lehet ám ülve is vasalni, csak úgy kell beállítani.
Szép szülést.
2010. jún. 27. 09:28
10/12 A kérdező kommentje:
örülök ha nem rosszindulatból írtad,mert nekem kicsit úgy jött le.Ez így elég gáz lenne ha így raknám fel,olyan gyűrött,azért kérdeztem van e valakinek vmi ötlete.Amúgy semmi mást nem vasalok,vasaltam még,se ruhákat semmit,csak a baldachint,meg a függönyt.Ülve nem kényelmes vasalni,már próbáltam,de ma majd kiterítem a földre,és úgy megpróbálom,ha úgyse jó,akkor marad úgy gyűrötten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!