Mit tegyek, hogy ne irigykedjenek?
Miért kell mondani, nem látják???
Vagy aki nem ismert előtte, azoknak mondod?
Lehet, azért vágják a pofákat, mert nemrég szültél, és számodra ez a legfontosabb információ, hogy hogy nézel ki. Talán nagyon felszínesnek tartanak. És furcsa, hogy nem a baba a fontos, hanem hogy hogy nézel ki.
Semmit, ugyanis senkit sem érdekel, hány kiló vagy.
És mielőtt azt gondolnád, mi is irigykedünk, elárulom, hogy kevesebb kilóval jöttem haza, mint amennyivel teherbe estem. Mondjuk sose jutott eszembe egy külön kérdést szentelni ennek, mert senkiről nem feltételezem, hogy egy fél napokat-éjszakákat szoptató, frissen szült, hullafáradt anyuka kilóira irigykedne. A legkevésbé érdekli ilyenkor az emebert, hány kiló.
Megnéznék egy fotót az ilyen jobban nézek ki mint valaha tipusú emberről.
Szerintem nagy az arcod, és biztos vagyok benne hogy nem vagy akkora szám.
én is csont soványra fogytam szoptatás alatt 49-50kg-ra 168 cm magas vagyok
én is mindenkitől kaptam,hogy "úristen nem is látszik,hogy pár hónapja szültél"
de hát én nem istenítettem magam, mert semmi érdemem nem volt benne,hogy sikerült lefogynom 😂szoptatás miatt volt, miután abbahagytam fel is szaladt pár kg 😔 de nem volt vészes, mert csak 2-3kg-val több, mint terhesség előtti súlyom
Aha, szóval mivel látni nem látja ezt rajtad kívül senki, ezt mondani kell.
Amúgy lehet paranoia de ez olyan mintha a nazzolós írta volna csak figyel az ismertető jeleire 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!