Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség egyetem alatt...

Terhesség egyetem alatt levelezős képzésen kivitelezhető? 25L

Figyelt kérdés

Még egy évem van hátra, plusz egy évet még dolgoznom kellene a gyesig. 27 éves korom végére kezdhetnénk el próbálkozni. De már nagyon szeretnénk gyereket a párommal, mert a családjában mindenki (unokatesói) később 30-32 éves korában próbálkozott és nem esik teherbe már tényleg évek óta. A karrier miatt tolták ők is ki.

Csak nem tudom mennyire lenne felelőtlenség a részemről elkezdeni próbálkozni.

A család tudna támogatni, lakni tudnánk hol. A párom már 3 éve állandó fizetéssel rendelkezik.

Kérlek segítenétek a véleményetekkel?

Köszönöm nagyon előre is.

2018. nov. 11. 09:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De ha ezt így nézzük akkor ha egyetem után szülök 2 gyereket se lesz jobb a helyzet. Mert ugyanúgy betegeskedni fognak és úgy kellesz visszamenni dolgozni.
2018. nov. 11. 13:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Minimum a sulit befejezném, próbálkozás előtt.

Bár én még dolgoznék is 1-2 évet.

De minimum a suli.

De nem értem.

Én is levelezős voltam.. Nem dolgozol mellette???

Vagy ez nekem nem tiszta.

Vagy nappalis vagy és levelezőn fejeznéd be?

Én megcsináltam a levelezős 3 évet 12 órás munka mellett. Azóta se tudom, hogy éltem túl. Gyerek mellett se hiszem hogy jobb, mert akkor meg folyton keresni kell valakit akire lepasszolod ha tanítás, vizsga van. Reggel nem tudsz kelni korán tanulni, mert lehet egész éjjel fent leszel vele. Ha szoptatsz meg hogy jársz be tanításra? Nekem 2 hetente volt 3 nap kb, reggel 8tól este 8ig. Ezt hogy oldod meg? Államvizsga meg külön sztori.. Oké, biztos ha minden kötél szakad meg lehet csinálni, de ha nem muszáj ne , várj még 1-2 évet, az nem sok.

Mi is elkezdtünk próbálkozni idén májusban olyan alapon, hogy senkinek nem jön szinte könnyen össze, mi is terveztünk 1-2 év próbálkozással. Ezzel szemben egyetlen alkalom után kismama lettem, úgy hogy még albérletben laktunk. Most 28 hetes vagyok, kb 2 hónapig a lábunk lejártuk házakat nézni, aztán hogy lett bank-bank-ügyvéd-bank-közjegyző stb kb ez a heti rutin, és még csak most kezdünk majd nemsoká bele a költözésbe. Hát persze a gyereknek mindennél jobban örülünk,de baromi stresszes terhesen ezt csinálni.

Iskola se lenne jobb.

Ne hamarkodd el.

2018. nov. 11. 14:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Minimum a sulit befejezném, próbálkozás előtt.

Bár én még dolgoznék is 1-2 évet.

De minimum a suli.

De nem értem.

Én is levelezős voltam.. Nem dolgozol mellette???

Vagy ez nekem nem tiszta.

Vagy nappalis vagy és levelezőn fejeznéd be?

Én megcsináltam a levelezős 3 évet 12 órás munka mellett. Azóta se tudom, hogy éltem túl. Gyerek mellett se hiszem hogy jobb, mert akkor meg folyton keresni kell valakit akire lepasszolod ha tanítás, vizsga van. Reggel nem tudsz kelni korán tanulni, mert lehet egész éjjel fent leszel vele. Ha szoptatsz meg hogy jársz be tanításra? Nekem 2 hetente volt 3 nap kb, reggel 8tól este 8ig. Ezt hogy oldod meg? Államvizsga meg külön sztori.. Oké, biztos ha minden kötél szakad meg lehet csinálni, de ha nem muszáj ne , várj még 1-2 évet, az nem sok.

Mi is elkezdtünk próbálkozni idén májusban olyan alapon, hogy senkinek nem jön szinte könnyen össze, mi is terveztünk 1-2 év próbálkozással. Ezzel szemben egyetlen alkalom után kismama lettem (igaz csak 25 vagyok), úgy hogy még albérletben laktunk. Most 28 hetes vagyok, kb 2 hónapig a lábunk lejártuk házakat nézni, aztán hogy lett bank-bank-ügyvéd-bank-közjegyző stb kb ez a heti rutin, és még csak most kezdünk majd nemsoká bele a költözésbe. Hát persze a gyereknek mindennél jobban örülünk,de baromi stresszes terhesen ezt csinálni.

Iskola se lenne jobb.

Ne hamarkodd el.

2018. nov. 11. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:
bocsi, telefon 2* elküldte :)
2018. nov. 11. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Most olvasom amit írtál, hogy dolgozol mellette.

Hát akkor elég tényleg a sulit befejezni, addig még dolgozol, és utána lehet próbálkozni.

2018. nov. 11. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Vajon az 5. válaszolót miért pontozták le? Csak elmondta a tapasztalatát, nem is a véleményét.
2018. nov. 11. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:

annyira gáz,hogy sok az előítélet azokkal szemben, akik otthon laknak szülőkkel

ha nekik megfelel másoknak ez miért fáj?

2018. nov. 12. 09:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt én sem értem teljesen.

Ha nekem lesz egyszer gyermekem, nem értem mi okom lenne elküldeni, hogy menjen a híd alá a gyerekkel.

Nagyon szeretem a gyerekeket és tudom, hogy anyáék is nagyon boldogak lennének, ha babázhatnának végre.

2018. nov. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!