Amikor valami a hasamon van olyan, mintha meg mindig egy baba rugdosna a hasamban!?
Figyelt kérdés
Hallottam h ez előfordul, de már 8honapos a fiam... Épp raktam alszik) beteg, ilyenkor rajtam alszik reggel) és megint erzem.
Meddig tart ez szülés után?
2018. nov. 9. 08:52
1/7 anonim válasza:
Az enyem harom eves, es meg most is elofordul neha, ha ugy erzem, mintha lenne valaki a pocakban 😂
3/7 anonim válasza:
Eddig nem mertem erről senkivel sem beszélni. Tuti hülyének néztek volna. Nálam is előfordul ilyen. Nem tudom, van-e erre magyarázat, vagy csak pszichés...
3 hónapos a babám.
4/7 anonim válasza:
Normális, ezt fantom érzésnek/fájdalomnak/stb hívják. Az amputáció után is normális, az a szülés is majdnem afféle amputáció, elvégre "kiszakad" belőled a gyerek. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Vegulis tudom h fantommozgasnak nevezik. Csak nem gondoltam h ennyi idővel a szülés után még van.. Köszi a válaszokat. :) érdekes a női test
2018. nov. 9. 11:06
6/7 anonim válasza:
2.5 éves a lányom,még érzek rúgásokat néha. Én mindig elmosolyodok,mert jó érzés,jó emlék. :)
7/7 anonim válasza:
3 eves a fiam. Erzem bal oldalt, ahol ő is feküdt inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!