Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mira mint lány név mi a...

RedVanillia kérdése:

Mira mint lány név mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt tudtuk volna, hogy kislány már eldöntöttük hogy Mira lesz a kicsi neve. Aztán most valami hosszabb verzióra gondoltunk.

3.lehetséges opció van. 1.Mirabell 2.Mirella. 3.Miranda.

Véleményeket szeretnék :D

2018. nov. 8. 15:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

Igazad van, helyesbítek: tök mindegy, te milyen nevet adsz a gyerekednek.

Elképesztő, hogy a vulgáris hepciásság tör ki minden kérdés hatására az egyszeri, egyszerű kérdezőkből.

2018. nov. 8. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Egyik se tetszik nekem, így nehéz kérdés.

A Miranda olyan, mint ha azt mondanám, hogy mi randa? Meg az üdítő is eszembe jut. A Mirabell szappanoperás kulcsszereplő, szóval marad a Mirella.

2018. nov. 8. 16:02
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

10, hajtson meg a Mira-víz! :)

Bár amennyire felkapott lett ez a név, kezdem megszokni. Alig járunk közösségbe, de 3 Mira nevű kislányt is ismerek a 2 év alatti korosztályból.

2018. nov. 8. 16:06
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
A Mira tucatnév, ráadásul ritka csúnya is. A Mirabell mint egy örömlány fantázianeve, a Miranda kisebbségi. A Mirella az még talán vállalható is, de azt sem adnám.
2018. nov. 8. 16:18
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Ismerek Mirát, és Mirellát is. Mirandát nem, de szerintem nem randa név :D Sokkal vállalhatóbb, mint az itteni kérdésekben elég sokszor szereplő nevek. (Lara,Zora,Lana, és társai)

Ha nektek tetszik, bátran adjátok.

Az meg, hogy csúfolják, elkerülhetetlen, ha nem a neve miatt, akkor majd azért, mert alacsony, magas, vékony, kövér, szemüveges, szeplős, vörös, szőke, fekete, barna stbstbstb.

Amúgyis.

Zsófia - zsóFIKA, Réka-béka-répa, Kira bukj a ku..., Gréta-kréta,Eszter-beterpesztel..

2018. nov. 8. 17:16
 16/24 anonim ***** válasza:
61%
Az elsőről a hercegnős mesékből a kislányok jutnak eszembe, a másodikról valamiért a mirelit, az utolsóról meg az üdítő. Én nem adnám ezeket. A Mira szerintem nem rossz, max ha túl rövid adtok mellé még egy keresztnevet. Vagy esetleg az Amira? És máris van benne egy kis plusz.
2018. nov. 8. 17:30
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

Ezek közül a Mirellát választanám.

A Mira, Míra, Amira bazi gyakoriak, és nekem amúgy sem tetszenek.

A Mirabellről nekem a Mirabella fogamzásgátló ugrik be, a Miranda szép, de nagyon idétlen magyar gyereknek.

A Mirella okés név, bár nem adnám, de vállalható.

2018. nov. 8. 18:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezek közül a Mira a legjobb
2018. nov. 9. 10:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Én saját gyerekemnek ilyenekből a Mirellát és a Mirabellát adnám. Egyébként a sima Mirabell is elég szép, csak kicsit talán külföldies hatása van. Amúgy pl ilyen fürdőszobás Mirabell is van, de attól az még nem von le a szépségéből, szóval szépséges; de lehet picit az is cégnév, de ettől még jó. De tényleg kicsit külföldies a végén az A nélkül , de ígyis nagyon jó.
2018. nov. 9. 15:54
 20/24 anonim ***** válasza:

10; az Ági meg egy szörp... akkor onnantól senkit se hivjanak így?

Nem értem az összefüggést bocsi :/

Kérdező: nekem is simán a Mira, esetleg a Mirabella, a többi nem.nagyon. vezeték nevtol is függ sztem, hogy igényel e hosszabb változatot vagy még egy nevét.

N/26

2018. nov. 10. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!