Mira mint lány név mi a véleményetek?
Még mielőtt tudtuk volna, hogy kislány már eldöntöttük hogy Mira lesz a kicsi neve. Aztán most valami hosszabb verzióra gondoltunk.
3.lehetséges opció van. 1.Mirabell 2.Mirella. 3.Miranda.
Véleményeket szeretnék :D
Igazad van, helyesbítek: tök mindegy, te milyen nevet adsz a gyerekednek.
Elképesztő, hogy a vulgáris hepciásság tör ki minden kérdés hatására az egyszeri, egyszerű kérdezőkből.
Egyik se tetszik nekem, így nehéz kérdés.
A Miranda olyan, mint ha azt mondanám, hogy mi randa? Meg az üdítő is eszembe jut. A Mirabell szappanoperás kulcsszereplő, szóval marad a Mirella.
10, hajtson meg a Mira-víz! :)
Bár amennyire felkapott lett ez a név, kezdem megszokni. Alig járunk közösségbe, de 3 Mira nevű kislányt is ismerek a 2 év alatti korosztályból.
Ismerek Mirát, és Mirellát is. Mirandát nem, de szerintem nem randa név :D Sokkal vállalhatóbb, mint az itteni kérdésekben elég sokszor szereplő nevek. (Lara,Zora,Lana, és társai)
Ha nektek tetszik, bátran adjátok.
Az meg, hogy csúfolják, elkerülhetetlen, ha nem a neve miatt, akkor majd azért, mert alacsony, magas, vékony, kövér, szemüveges, szeplős, vörös, szőke, fekete, barna stbstbstb.
Amúgyis.
Zsófia - zsóFIKA, Réka-béka-répa, Kira bukj a ku..., Gréta-kréta,Eszter-beterpesztel..
Ezek közül a Mirellát választanám.
A Mira, Míra, Amira bazi gyakoriak, és nekem amúgy sem tetszenek.
A Mirabellről nekem a Mirabella fogamzásgátló ugrik be, a Miranda szép, de nagyon idétlen magyar gyereknek.
A Mirella okés név, bár nem adnám, de vállalható.
10; az Ági meg egy szörp... akkor onnantól senkit se hivjanak így?
Nem értem az összefüggést bocsi :/
Kérdező: nekem is simán a Mira, esetleg a Mirabella, a többi nem.nagyon. vezeték nevtol is függ sztem, hogy igényel e hosszabb változatot vagy még egy nevét.
N/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!