RedVanillia kérdése:
Mira mint lány név mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Még mielőtt tudtuk volna, hogy kislány már eldöntöttük hogy Mira lesz a kicsi neve. Aztán most valami hosszabb verzióra gondoltunk.
3.lehetséges opció van. 1.Mirabell 2.Mirella. 3.Miranda.
Véleményeket szeretnék :D
2018. nov. 8. 15:32
1/24 anonim válasza:
Ebből a választékból a másodikat semmiképpen nem adnám, az első és a harmadik semleges.
De miért kell ehhez röhögő szmájli?
2/24 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon már ki se tehetek kérdést lassan, beszaras.
2018. nov. 8. 15:42
3/24 anonim válasza:
A harmadik egy szénsavas üdítő neve, egész életében szivatnák vele valószínűleg. Az első nekem olyan játék babás. A másodikat még sosem hallottam. Szerintem a sima Mira jobb lenne.
4/24 anonim válasza:
Nekem a Mira kicsit olyan snassz. Viszont jobban tetszik, mint a másik 3, amit írtál, azokat semmiképp sem adnám. 2. névben nem gondolkodtok?
6/24 anonim válasza:
Szerintem a Mirella jó. A 3-ast semmiképp.
7/24 anonim válasza:
Szia! Szerintem a Mira sokkal jobb. Ha túl rövidnek találjátok válasszatok mellé második nevet. Nálunk is így volt. 😊
8/24 anonim válasza:
Szerintem a Mira pont jó, és elég ebben a formában. Ráadásul a jelentése is szép. Mondjuk a vezetéknév sem mindegy.
9/24 anonim válasza:
Mi randa? Hát a Miranda.
Akkor inkább csak egyszerűen Mira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!