Lotti karotti és Kajacsata társasjátékokról mi a véleményetek?
Lotti Karottink van. 3-7 éves kora között játszott vele a gyerek, már egy jó ideje nem került elő, lassan kiszanálom. Meglehetősen egyszerű (sima dob-lép) játék, de a kivitelezése szép, mókás, ahogy a nyulak zuhannak :D A gyerek szerette, élvezte. A zuhanást leginkáb :D
Kajacsatát nem ismerem.
Lotti Karotti nekünk meg volt, és szerintem 3-7 éves kor között az egyik legjobb játék.
Ok dob-lép játék. DE mivel 4 nyullal lehet-kell játszani, így elég ol lehet vele taktikázni. Amit egy 5 éves gyerek már jól tud csinálni.
Játék tuti jó választás.
A Lotti Karottit megkapták az unokáim évekkel ezelőtt, nagyon sokat játszottak vele. A legkisebb most 7 éves, nagy ritkán előveszi még és élvezi, ha az én nyulam potyog le és ö nyer.
Kedves, élvezhető játék.
és mi az amit nagyon szerettek ovis korban?
köszi a tippeket
Kiscsoportban nálunk a Bevásárló listás társas volt a kedvenc, azt hiszem Galt volt a márkája. És a Bogyó Babóca úton az oviba, a Kajacsata, valamint a Gyümólcsöskert, de ez nagyon drága játék, inkább elkészítettem saját magam.
Középső csoportban az Activity, a Malacos és az oviban a Zingo-t emlegette. Nagycsoportban a Furfangos labirintus volt a kedvence, a Monopoly jr, a Catan Jr. és a Haligali Jr. Ezek mostanában is előkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!