Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Választhatok emajd a GYES és...

Választhatok emajd a GYES és havi jövedelmem összege között?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésem az lenne,hogy én most leszázalékolt vagyok és rehabilitácios járadékot kapok.Babát szeretnénk.Maradhat számomra a rehabilitácios összeg vagy múszáj a GYEST igénybe venni?

Köszi ha tudja valaki!

2010. jún. 25. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom a rehab.járadéktól függetlenül jár a gyes!Miért kéne választani ha mehet mindkettő!!!???Kérdezz rá itt:

[link]

2010. jún. 25. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi erre nem is gondoltam,hogy mindkettő járhat.
2010. jún. 25. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá mindenképpen!!!!!!Ne vedd kp-nek amit írtam!De úgy is jó ha a párod igényli meg a gyest!!!Te maradsz a rehabon!
2010. jún. 25. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi próbálkozom,,de nem enged be a fórumra egyelőre pedig az oldalon már benn vagyok...
2010. jún. 25. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell választani, mindkettő jár.

Egész pontosan fel van sorolva, kinek NEM jár, és a gyermekgondozási támogatás mellett ez is jár.

"Nem jár támogatás annak a szülőnek, aki:

- rendszeres pénzellátás valamelyikében részesül, ide nem értve a gyermekgondozási támogatást, valamint a gyermekgondozási támogatás folyósítása mellett végzett kereső tevékenység után járó táppénzt, baleseti táppénzt, továbbá a részösszegű ápolási díjat, a gyermekgondozási segélyre való jogosultság esetében a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény alapján járó nyugellátást, illetve annak minősülő nyugellátást, továbbá a rehabilitációs járadékot, rokkantsági járadékot, az átmeneti járadékot, a rendszeres szociális járadékot és a bányász dolgozók egészségkárosodási járadékát."

2010. jún. 27. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,,,viszont a felsorolás szerint ezek szerint nekem a GYES plusz nem fog járni,,,
2010. jún. 27. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:

De pont, hogy a felsorolás szerint FOG járni! Nem jár támogatás annak a szülőnek, aki:

- rendszeres pénzellátás valamelyikében részesül, IDE NEM ÉRTVE a gyermekgondozási támogatást!!

Vagyis a gyes és a rehab támogatás jár együtt!!!

2010. aug. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!