Ti hány hetes korától mutatnátok meg?
Figyelt kérdés
3 hetes a kisbabám, és már raktam ki róla képet közösségi oldalakra. Azért raktam ki, mert vannak olyan rokonok/barátok, akik nem tudnak eljönni, viszont szeretnék látni. Rengeteg ismerősöm azt mondta, hogy ez nagyon rossz dolog, mert nem kéne, hogy mindenki lássa az ici-pici babát... Ti mikor mutattátok meg /mutatjátok meg/fogjátok megmutatni a babátokat nyilvánosan(közösségi oldalon)?2018. nov. 4. 21:52
11/15 anonim válasza:
Én például nem rakok ki magamról se semmit, így se a terhességről, se a baba születéséről nem volt kép vagy bejegyzés, de ez én vagyok. Ettől még te nyugodtan tegyél ki a saját babádról amikor csak akarsz és ne érdekeljen, hogy ki mit mond! Arra figyelj oda, hogy úgy állítsd be, hogy ne publikus legyen, hanem csak az ismerőseid lássák a képeket. (Sőt, akik szerint rossz ötlet mindenkinek megmutatni, azokat nyugodtan állítsd be úgy, hogy ők akkor ne láthassák és probléma megoldva...)
12/15 anonim válasza:
Születésekor apa rakott ki, én majd 1 hónaposan posztoltam először képet. Ha valaki kért privátban küldtem neki. Ill. 3 hetesen a storyba raktam egy olyat, ahol a kicsi és a nagy fotóját montázsoltam, hogy mennyire hasonlóak voltak picinek.
13/15 anonim válasza:
Kb 1 éves korában tettem ki olyan képet, ahol igazán nem is látszódott (háttal volt, engem ölelt).
AZóta is kb félévente 1 képet teszek ki (vagy ritkábban), szigorúan csak ismerősök láthatják. (és FB-on csak azt jelölöm vissza, akit tényleg ismerek)
Aki kíváncsi volt a babámra, az megnézte személyesen. De ha valaki jelezte volna, hogy szeretné látni, de nem tud meglátogatni, annak küldtem volna képet e-mail-ben.
14/15 anonim válasza:
Mekkora bunkónak kell ahhoz lenni, hogy más beleszóljon, mit posztolsz facebookra? Én szerintem törölném és gond megoldva.
2 hetesen tettem fel az első képet a gyerekről. Azóta 2 kezemen biztos meg tudnám számolni, hogy hányat töltöttem fel a 3 év alatt. Amúgy soha senki nem alkotott véleményt a posztolási szokásaimról.
15/15 anonim válasza:
Pf irigy emberek ne foglalkozz velük, márcsak azért is tegyél ki képet ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!