Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 és 5 éves gyerekeket otthon...

9 és 5 éves gyerekeket otthon hagyhatok kb egy órára egyedül?

Figyelt kérdés
Ti otthon mernétek? Fogorvosi magánrendelésre kellene mennem holnap, nem tudom kire bízni őket. A nagyobb lányom mondta hogy otthon maradnak és ne izguljak, ő már tud vigyázni magukra. De valahogy mégsem vagyok nyugodt. Ti otthon mernétek őket hagyni?
2018. nov. 2. 20:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

Én vinnèm magammal őket.

(2 hete vittem magammal fogorvoshoz az 5 és 2,5 évesemet, a váróban csendben elvoltak, amíg meg rajtam dolgoztak bent ültek az ajtó mellett)

2018. nov. 2. 21:21
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem.
2018. nov. 2. 21:36
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Ha előre kalkulált "program" van, akkor nem lehetne arra az időre bébiszitter, ha nincsen ugrasztható rokon? Elvben ez magánrendelés, mikor időpontot kap az ember lánya/fia, erre is gondol, nem? Bármikor adódhat hirtelen, megoldandó helyzet, amikor a szükség törvényt bont (bizonyos kereteken beül persze), de előre tudható eseménynél lehet keríteni segítséget, eleve úgy kell szervezni, nemdebár? Van biztosan megbízható 9 éves és mindenki leírhatja hogyan csinálná, avagy milyenek az ő gyerekei, az rajtad nem segít, nem releváns a tapasztalat, mert ők nem a te gyerekeid. Jómagam nem hagynék 9 éves gyerek felügyeletére 5 évest,de ez én vagyok. Leugrom antibiotikumért a gyógyszertárba 5 percere más helyzet, de ez egy programozott dolog,előre tudható, nem derült égből villámcsapás, idő is van megoldani, ilyenkor kalkulálni kell, hogy segítség legyen. Szerintem. A véleményem meg a sajátom, nem egyetemleges és nem is feltétlenül követendő.
2018. nov. 2. 21:40
 14/23 anonim ***** válasza:
66%

5,5 éves a fiam, 8 éves a keresztlányunk.

Biztos hogy nem hagynék ekkora gyerekeket egyedül otthon.

Inkább vinném magammal, és legfeljebb megvárnak a váróban.

És ha nem 1 óra? És ha történik veled valami útközben?

Nem vagyok paramami, de nem hagynám őket egyedül.

2018. nov. 2. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. nov. 2. 21:50
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem előre kalkulált program egyébként, ma úgy el kezdett fájni az egyik fogam, hogy nem bírom hétfőig és ez az orvos holnapra el tudott vállalni. A férjem elutazott, a nagyszülők messze vannak, mindenkinek akit bevethetnék programja van már holnapra. Azt hiszem vinni fogom őket.

Köszönöm mindenkinek.

2018. nov. 2. 22:00
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
nem semmikép sem 1 órára semmikép.
2018. nov. 3. 07:22
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem.Vinném őket magammal.
2018. nov. 3. 08:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Vinnék őket magammal. A 9 éves maradhatna egyedül, de a kicsit nem hagynám rá otthon.

Elég stressz a fogorvos anélkül is, hogy azon kattogj mivan velük otthon.

2018. nov. 3. 08:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyot otthon hagynám, kicsit vinném csak magammal.
2018. nov. 3. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!