Emma vagy Mia?
Figyelt kérdés
Melyik jobb? Illetve melyik külföldiesebb?
Plusz melyik a ritkább?
2018. okt. 27. 20:24
1/14 anonim válasza:
Emma tetszik!
Mia külföldiesebb és ritkább szerintem.
3/14 anonim válasza:
Az Emma szebb, de a Mia egyelőre ritkább. Az Emma jelenleg az ötödik helyet foglalja el a 100 leggyakrabban adott női nevek listáján, és 783 kislány kapta első névként 2017- ben. A Mia a hetvenedik helyen van jelenleg, és 171 kislány kapta tavaly.
4/14 anonim válasza:
Az Emma normális név, habár én gyerekkoromból falusi idős nénikre asszociálok belőle.
A másik Mia? Mia szösz? :DDD
5/14 anonim válasza:
Mindkettő szép és külföldies.
Nem tudom melyik ritkább, de én eddig életemben még egy Emmával sem találkoztam, még a gyerekem ovijában sem. Miával már igen. Ha lányom született volna akkor Emmának neveztem volna el, olyan szép név szerintem :)
7/14 anonim válasza:
A Mia ritkább,de az Emma jobb.A páromnak az Emma név nem tetszett,ezért a mi kislányunk Nia lesz.😊
8/14 anonim válasza:
Emma szép név, Mia meg.. mi a szösz, mi a manó stb..mint egy kérdés eleje. Magyar gyereknek meg minek akarsz külföldiesebb nevet?
9/14 anonim válasza:
Mindenképp Emma!!! A Mia nevet olyan dilettáns szülők adják, akik nem tudnak elvonatkoztatni a filmtől meg a mesétől... Azt hiszik a gyerek majd ettől lesz valaki, rommá cikizik, és alig várja majd, hogy nevet változtasson!!! Az Emma gyönyörű, felnőttként is vállalható, intelligens név!
10/14 anonim válasza:
Legyen akkor Emília. Kompromisszumos megoldás. Szép, kecses, mégis komoly:) Lehet Eminek, Miának, Liának is becézni:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!