Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Emma név egy 8-10 év múlva...

Az Emma név egy 8-10 év múlva kimehet a divatból?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, de már vagy 10 éve tetszik az Emma név. Sajnos gyakori név lett, bár a környékünkről 1 Emmát ismerek. Jó pár év múlva akarok gyereket, de ha kislány lesz ezt a nevet szeretném adni neki. Emellett tetszik még a Gerda (tudom ez sokaknak nem jön be), a Hanga, Lora, Alíz, Eleonóra név. Amik még bejönnek nevek azok szinte mind A-ra végződnek (mint a női nevek jó 80%-a) és egyedül ez az aminek nem örülök :/

2017. dec. 16. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem már most kiment. Az én ismerettségi körömben egy darab Emma sincs. De még csak nem is ugrik be ilyen nevű ember. 19 éves vagyok.
2017. dec. 16. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Nálam nem volt szempont a gyakoriság névválasztáskor. Kb tinikoromban megvolt a 2 favorit nevem. 28 évesen szültem. Az egyik kiesett, mert nem ment az apa vezetéknevéhez, így maradt a Dániel.

Azt mondják, az egyik leggyakoribb név. Az oviban nincs másik Dániel. Akiket ismerek, vagy csecsemő, vagy nagyobb, iskolás. Szóval nem tapasztalom annyira nagyon gyakorinak, de ez nem is érdekelt. Ez tetszett, és kész.

Ha jó pár év múlva szeretnél, akkor ráérsz még dönteni.

2017. dec. 16. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem eleve nagymamás név volt...
2017. dec. 16. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Nekem van Emma ismerősöm sok, legtöbb 5-15 korosztály, kisfiam ovijában népszerű név, de ismerős lányát (15 éves) is így hívják.

Egyébként engem nem érdekelt mennyire gyakori egy név (mindkét gyerekem népszerű nevet kapott), ugyanis nem a gyerek lesz különleges a névtől, hanem a név lesz számodra különleges mert a gyereked viseli.

Az meg, hogy xy név divatos lesz-e évek múlva..most őszintén, ki tudja?!

2017. dec. 16. 23:51
 5/9 anonim válasza:
73%

Az Emma szep nev, de nem tudom miert mar nem hasznaljak. Egy oreg nenit ismerek csak :) ot Emma neni-nek hivom.

Nekem is hasonloan divatbol kiment nevem van :D. Senkit se ismerek, se nem tudok hasonlo nevvel. Mondjuk annyira nem zavar, igy legalabb nincs az, hogy ossze kevernek valakivel stb. vagy egyszerre 4 embert hivnak tablahoz mert mindenki Krisztina (volt ilyen helyzet osztalyomban regen).

2017. dec. 16. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Ez majd kiderül de ez nem számit elenben férjed vezetéknevéhez majd paszoljon az igen meg tetszik e akkor is az igen.
2017. dec. 17. 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ovis korú Emmát ismerek, tehát biztos nem megy ki a divatból. Ha pedig ennyire tetszik a név, akkor ne érdekeljen a divat. :)
2017. dec. 17. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet megjósolni. De a Bence már évtizedek óta tartja magát.

Nekem is sokáig ez volt a kedvencem kisebb koromban. De ma már nem adnám ezt, plusz sokat számít hogy mi lesz a férj vezetékneve, és az ő ízlése.

Az én párom kapásból leszavazta volna az Emmát, mert neki nem tetszik. Logikus hogy közös gyereknek olyat választunk ami mindkettőnknek tetszik. Simán lehet hogy a te férjednek is lesz egy gyerekkora óta dédelgetett kedvenc neve.

2017. dec. 17. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Èn pedig úgy làtom hogy most elèg divatos. A korosztàlyomból egy Emmàt sem ismerek viszont gyerekek/babàk közül többet is. De nekünk is tetszik úgyhogy ha lànyunk lesz biztosan Emma lesz. Akàr divatos lesz alàr nem😊 28N
2017. dec. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!