Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így vállalnátok gyereket?

Így vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés

50 m2-és kis lakás, pici fürdő zuhanyzóval, konyha, nappali+étkező és egy nagy szoba.

A következő 10 évben valószínű nem is lesz nagyobb.

Tudom sokan vannak kisebb helyen, de nem arra hajtunk, hogy nyomorgás legyen.

Ezen kívül, hogy nem túl nagy a lakás mindenünk megvan, anyagilag beleférne a baba. Én családi házban nőttem fel, külön szoba, ha kellett mindenki elvonult külön. Ezt itt nem lehet kivitelezni.

Nem akarom, hogy a lakás legyen az akadály , de az a pici lesz nagyobb is, iskolás korában már kéne külön hely, plusz én szeretnék tesót is.

Van aki vállalt így gyereket? Végül költöztetek?

2018. okt. 23. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk 55m2-es panelünk van, két szobás, plusz étkező és konyha. Étkező is úgy lett hogy kivertük a beépített szekrényeket, így lett nagyobb hely. Két gyerek van, a kicsi 1 éves a nagy 5. Most költöztettem át a kicsit, nagyon jól elvannak. :) És rendesen elférünk.
2018. okt. 23. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:

50 nm egyáltalán nem olyan kicsi. Inkább várnátok még 10 évet a gyerekkel?

A mi lakásunk szerintem még 50 sincs, de már próbálkozunk a babaval. Mondjuk mi jövő ilyenkor ha minden igaz, költözünk családi házba, de ha nem, akkor is elfer egy kicsi.

Mikor ilyen téma van, mindig az jut eszembe, hogy a gyerek nem a külön szobatol lesz boldog, hanem a szeretetteljes családtól. :)

2018. okt. 23. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Sajnos hülye a lakás elrendezése, ez a max amit ki tudtunk hozni belőle, nem tudjuk ketté szedni a nagyszobát. Amíg pici ott lenne a kiságya, a babakorral nincs probléma, ha nagyobb lesz lenne jobb kicsit nagyobb tér.

Csúnyán hangzik ezért nem is akartam írni, hogy a szomszéd lakás a férjem nagymamájáé, 80 felett van, idős már, de nagyon jól tartja magát, fiatalos. A lakása már a mi nevünkön van, majd ha úgy alakul egy falat átütve egybe nyitjuk a két lakást. Addig maradunk, eladni nem fogjuk a mostanit, kiadni nem tudnánk annyiért, hogy mi nagyobba mehessünk. Lakáskérdéssel ennyi a helyzet.

Tudom, hogy nem vészesen kicsi, de nekem meg szoknom kell a kerteshez képest :)

2018. okt. 23. 16:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy gyereket simán, kettőt már nem nagyon. De így bőven megoldható, hogy a gyereknek külön szobája legyen később, ő megy a szobába, a nappaliba meg kihúzható kanapét kell venni, és ott alszotok ti. Sokan csinálják így.
2018. okt. 23. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 52m2 a lakás, egy nagy szoba és egy kisszoba. Soha eszembe se jutott hogy kicsi lenne gyereket vállalni ide, míg el nem olvastam ezt a kérdést....
2018. okt. 24. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.