Így vállalnátok gyereket?
50 m2-és kis lakás, pici fürdő zuhanyzóval, konyha, nappali+étkező és egy nagy szoba.
A következő 10 évben valószínű nem is lesz nagyobb.
Tudom sokan vannak kisebb helyen, de nem arra hajtunk, hogy nyomorgás legyen.
Ezen kívül, hogy nem túl nagy a lakás mindenünk megvan, anyagilag beleférne a baba. Én családi házban nőttem fel, külön szoba, ha kellett mindenki elvonult külön. Ezt itt nem lehet kivitelezni.
Nem akarom, hogy a lakás legyen az akadály , de az a pici lesz nagyobb is, iskolás korában már kéne külön hely, plusz én szeretnék tesót is.
Van aki vállalt így gyereket? Végül költöztetek?
50 nm egyáltalán nem olyan kicsi. Inkább várnátok még 10 évet a gyerekkel?
A mi lakásunk szerintem még 50 sincs, de már próbálkozunk a babaval. Mondjuk mi jövő ilyenkor ha minden igaz, költözünk családi házba, de ha nem, akkor is elfer egy kicsi.
Mikor ilyen téma van, mindig az jut eszembe, hogy a gyerek nem a külön szobatol lesz boldog, hanem a szeretetteljes családtól. :)
Sajnos hülye a lakás elrendezése, ez a max amit ki tudtunk hozni belőle, nem tudjuk ketté szedni a nagyszobát. Amíg pici ott lenne a kiságya, a babakorral nincs probléma, ha nagyobb lesz lenne jobb kicsit nagyobb tér.
Csúnyán hangzik ezért nem is akartam írni, hogy a szomszéd lakás a férjem nagymamájáé, 80 felett van, idős már, de nagyon jól tartja magát, fiatalos. A lakása már a mi nevünkön van, majd ha úgy alakul egy falat átütve egybe nyitjuk a két lakást. Addig maradunk, eladni nem fogjuk a mostanit, kiadni nem tudnánk annyiért, hogy mi nagyobba mehessünk. Lakáskérdéssel ennyi a helyzet.
Tudom, hogy nem vészesen kicsi, de nekem meg szoknom kell a kerteshez képest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!