Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy kisfiú lány...

Gáz, ha egy kisfiú lány ruhákban van néha otthon? Csak otthon

Figyelt kérdés
Kisfiam lesz és a barátnőmnek lányai vannak, tőle tudnék kapni sok mindent. Gáz ha otthon néha rózsaszínben van? Vagy ha pl pelenkázó alátét kislányos vagy a kiskád? Utcára persze nem
2018. okt. 20. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Idén ősszel meggyűlik a bajom a harisnyákkal. Szorosak derékban és ahogy szaladgál, játszik a fiam lecsúszik, húzza magával a pelenkát. Én itthon ilyenkor már szeretem harisnya/body kombóba öltöztetni, utcára csak plusz egy réteg, a lakásban meg pont kényelmes. No, a lényeg, hogy nem jön be idén így harisnya helyett legginset adok rá. Ami lány ruha. Kéket, szürke, csíkosat. Az unokanővére kinőtt darabjaiból is kaptunk néhányat. Van egy rózsaszín is közte, az még elmegy ha nincs másik tiszta, de a szivecskéset már én sem adom rá.
2018. okt. 20. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért nem "járatnám" folyton rózsaszínben a helyedben. Nyilván nem lesz baja, meg ő még csak baba, nem férfi, de engem mondjuk ez nagyon zavarna, ha a saját gyerekemről lenne szó.
2018. okt. 20. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi is örököltünk lányos csomagot fiúnak, de pinket hercegnőset amin látszik lányos nem adom rá. De pl piros macisat igen azt ráadom
2018. okt. 20. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csecsemő? Ugyan már, annyira mindegy :D Mit befolyásol? Semmit. A nagyobbik fiamnak még volt olyan body-ja, amit én hordtam csecsemőként :) És igen, rózsaszín volt. Na és? Őt nem zavarta, engem sem, és örültem, hogy amikor a hatodik ruháját tojta össze nyakig, akkor ezt még elő tudtam varázsolni a szekrény mélyéről.
2018. okt. 21. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:

A rózsaszínt textilfestékkel szép barnára lehet festeni. Lehet játszani is a színekkel, hogy ne halvány pasztelszínűek legyenek.

"csak otthon" = a legtöbb időben, majdnem mindig

2018. nov. 14. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!