Mégis mi visz rá egy okos, értelmes lányt a gyerekvállalásra ilyen körülmények között?
Előre leszögezem, nem akarom lebeszélni sem őt, sem senkit, csak néhány dolgot nem értek. Miért akar egy lány (asszem 27 éves) tudatosan egy olyan kapcsolatba gyereket, ami finoman szólva is katasztrófának tűnik. Sokszor veszekednek, egyszer pofozkodás lett belőle, többször szakítottak, megcsalás is volt, a csávó sokszor bulizik, iszik, stb szóval az a tipikus szar kapcsolat, amit az emberek csak húznak vonnak valamiért. Na most általában ide beüt a gyerek, az apa lelép, anya egyedül nevel, hallottuk már a sztorit. De itt most az van hogy intelligens emberek úgy vállalták a teherbeesest, hogy közben egymásra panaszkodnak.
De nem csak ez, a lány albérletben lakik, messze a családtól, félretett pénze alig van (hitelt vesz fel ezért) nem is keres olyan jól, nincs senki aki támogatná anyagilag.
Lehet ezek közül egyik sem lételeme egy babának, de megnehezitik a dolgot.
Tudom a nők erről máshogy gondolkoznak,és nagyjából velem egyidős, de én ilyen körülmények között tuti nem akarnék gyereket. De vannak akik sokkal rosszabb körülmények közé akarnak babát, miért csinálják ezt az emberek, hiszen nem csak saját maguknak ártanak hanem a gyereknek is. Miért nem tudnak az emberek gondolkozni ha erről van szó?
Nehéz téma tudom, hogy majdnem mindenki akar gyereket huszonéves korban, az ösztönök nagyon erősek, mégis sokan hihetetlen körülmények között vállalják be.nem vagyok gyerek ellenes, remélem senkit nem befolyásol a kérdés, mindenki maga alkotja a jövőjét. A párommal én is akartam, amikor együtt voltunk, de nemet mondtunk rá mert nem volt biztos szinte semmi az életünkben. És utólag rájöttem, hogy milyen okos döntés volt.
Persze látszik is, nem hiába öregedik el Magyarország, kelet Európa, sokan vagyunk így akik ezt gondolják. Az is igaz, ha mindenki a körülményeken parázna gyarekcsinálás helyett, a huszonevesek minimum 90%-ának sosem lenne gyereke, mert nagyon kevesen élnek pontosan ideális körülmények között ilyen fiatalon sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!