Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valóságos a sok gyerekrablás...

Valóságos a sok gyerekrablás poszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma (is) olvastam facen egy posztot, ahol egy anyuka részletezi, hogy egy gyanús furgon leszólított egy 8-9 éves gyereket, útbaigazítást kért és be akarta rántani a kocsiba. De neki gyanús volt így rászólt a kislányra, hogy menjen onnan.

Tényleg lehet ezeknek a sztoriknak hinni?

Tudom, hogy létező dolog, de ennyire nem figyelnek, hogy van ott más felnőtt ember is?

Amikor olvastam a posztot és a kommenteket, közben törölve is lett az oldaláról.

Ha nem igaz, akkor mi értelme van ezt hazudni? Elég beteg jellemre vall.

Ti mit gondoltok az ilyen sztorikról?

2018. okt. 18. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Én nem hittem, hogy mind komoly, amíg a párom unokahúgát ki nem akarták vinni a Tescoból.
2018. okt. 18. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
A múltkor Nagykanizsán akart egy zakkant nő gyerekeket rabolni, de az valós hír volt, mert az unokatestvérem rendőr és mondta, hogy elkapták.
2018. okt. 18. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt anonimként is bárki mondhat bármit... keress rá talán rendőrségi hírekben.
2018. okt. 18. 09:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Na, pont ez az.

Ott leginkább csak intézetes gyerekek (tinédzser) van hír.

Ettől függetlenül biztos, hogy van ilyen is, hogy a Tesco-ban a szülők mellől vinnék el. De már lassan minden napra jut egy ilyen hír, amit valaki megoszt.

2018. okt. 18. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan! évek óta kering ez a hír, kb csak a helyszínt változtatják benne.

De most komolyan: ha ilyet látsz, nem az lenne az első, hogy megjegyzed a rendszámot? ha hozzányúl a gyerekhez, nem az az első, hogy rendszám alapján feljelented?

a szomszéd kocsiját csak éppen meghúzta egy másik kocsi az utcán. rendszámot felírtuk, szóltunk, fél óra múlva a helyszínen volt a rendőrség a másik autóval és annak sofőrjével.

Rendszám alapján semeddig nem tart előkeríteni egy kocsit és a tulaját.

2018. okt. 18. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

#5 Nem bele kötni akarok,de ha feljelented és nem tudod bizonyítani még têged jelent fel rágalmazásért. Sajnos ez a jogi oldala... 😕 Amit ilyenkor tehetsz odamész a kislányhoz/kisfiúhoz "nevén" szólítod,hogy anya/apa küldött érted gyere menjünk haza. Anno édesanyám észrevette,hogy a villamoson rémült a kislány,kb.6 éves a pasi aki vele volt furcsán viselkedett anyu leszállt utánuk megszólította a kislányt a kislány vette a lapot. A pasi meglépett ugyan,de anyu hazakíserte a kislányt az anyukájával meg mentek a rendőrségre. Csak ugye nem tudta bizonyítani ezert a kislány szava is kellett meg személyleírás stb.

Amúgy nem hiszem,hogy valaki gyerekelrablásban hazudna... Rengeteg beteg ember van a váosban.

2018. okt. 18. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
2018. okt. 18. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Akár hogy is, de eltűnt gyerekek VANNAK. De, hogy hol?

[link]

és ez is valóság, pedig nem is olyan kicsik

[link]

2020. jan. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!