Valóságos a sok gyerekrablás poszt?
Sziasztok!
Ma (is) olvastam facen egy posztot, ahol egy anyuka részletezi, hogy egy gyanús furgon leszólított egy 8-9 éves gyereket, útbaigazítást kért és be akarta rántani a kocsiba. De neki gyanús volt így rászólt a kislányra, hogy menjen onnan.
Tényleg lehet ezeknek a sztoriknak hinni?
Tudom, hogy létező dolog, de ennyire nem figyelnek, hogy van ott más felnőtt ember is?
Amikor olvastam a posztot és a kommenteket, közben törölve is lett az oldaláról.
Ha nem igaz, akkor mi értelme van ezt hazudni? Elég beteg jellemre vall.
Ti mit gondoltok az ilyen sztorikról?
Na, pont ez az.
Ott leginkább csak intézetes gyerekek (tinédzser) van hír.
Ettől függetlenül biztos, hogy van ilyen is, hogy a Tesco-ban a szülők mellől vinnék el. De már lassan minden napra jut egy ilyen hír, amit valaki megoszt.
Ugyan! évek óta kering ez a hír, kb csak a helyszínt változtatják benne.
De most komolyan: ha ilyet látsz, nem az lenne az első, hogy megjegyzed a rendszámot? ha hozzányúl a gyerekhez, nem az az első, hogy rendszám alapján feljelented?
a szomszéd kocsiját csak éppen meghúzta egy másik kocsi az utcán. rendszámot felírtuk, szóltunk, fél óra múlva a helyszínen volt a rendőrség a másik autóval és annak sofőrjével.
Rendszám alapján semeddig nem tart előkeríteni egy kocsit és a tulaját.
#5 Nem bele kötni akarok,de ha feljelented és nem tudod bizonyítani még têged jelent fel rágalmazásért. Sajnos ez a jogi oldala... 😕 Amit ilyenkor tehetsz odamész a kislányhoz/kisfiúhoz "nevén" szólítod,hogy anya/apa küldött érted gyere menjünk haza. Anno édesanyám észrevette,hogy a villamoson rémült a kislány,kb.6 éves a pasi aki vele volt furcsán viselkedett anyu leszállt utánuk megszólította a kislányt a kislány vette a lapot. A pasi meglépett ugyan,de anyu hazakíserte a kislányt az anyukájával meg mentek a rendőrségre. Csak ugye nem tudta bizonyítani ezert a kislány szava is kellett meg személyleírás stb.
Amúgy nem hiszem,hogy valaki gyerekelrablásban hazudna... Rengeteg beteg ember van a váosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!