Hédi név mellé milyen második nevet tudnál elképzelni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 00:38
3/17 anonim válasza:
Adél, Helga, Edina, Elza, Emma, Frida, Gréta
4/17 anonim válasza:
Valami normálisat hogy az egyik neve legalább ne becenév legyen.
5/17 anonim válasza:
Automatikusan Hedviget adnék és Hédinek becézném. Minek két keresztnév? Hozzámegy egy másik okos szülő gyerekéhez,aki mondjuk Kovács-Tóth, a lányod Nagy és lesz háasság után egy Kovács-Tóth-Nagy Hédi Grétád?
6/17 anonim válasza:
Én is a Hedviget tudnám elképzelni, nem pedig becenevet adni hivatalosan. Mellé valami rövidet. Lea, Nóra például
7/17 anonim válasza:
Egyiket sem, én simán Hédinek hívnám.
8/17 A kérdező kommentje:
Második keresztnév ötleteket kértem, semmi többet, azért köszi.
A többieknek akik próbáltak segíteni, és felfogták a kérdést, őszintén köszönöm! :)
2018. okt. 18. 09:52
9/17 anonim válasza:
Hédi Dóra
Hédi Emma
Hédi Réka
Hédi Janka
Hédi Flóra
Hédi Rebeka
10/17 anonim válasza:
Hédi Glóriának terveztem a 3. gyerkőcöm, amíg ki nem derült, hogy fiú. :) De lehet, hogy Hedvig lett volna végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!