Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A napokban megszületik az...

A napokban megszületik az unokahúgom, viszont megfáztam. Így nem mehetek a közelébe?

Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon kiakadtam azon ha betegen jöttek babanézőbe, még otthon is, nemhogy a kórházba az újszülötthöz. Nem engedtem senkit a gyerek közelébe aki nem volt egészséges. Szerintem nem jó ötlet. Ráadásul neked sem jó, ha betegen legyengült immunrendszerrel mész a kórházba, mert könnyen összeszedhetsz súlyosabb betegséget.
2018. okt. 17. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfertőzöd őket, meg a szobában a többi újszülöttet vagy anyukát az önzőséged miatt, az csodálatos lesz. A nátha nagyon könnyen fertőz. Ne menj.
2018. okt. 17. 14:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a fél szülészetet meg akarod fertőzni??? Felejtsd el a dolgot, ne menj be beteget látogatni. De amúgy kérdezd meg a kismamát, hogy szeretné-e, ha betegen mennél?

A maszk nem véd semmit. Sőt ha a nővérek meglátják, hogy maszkban mész be látogatni, akkor jól elzavarnak.

2018. okt. 17. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Most komolyan! Hogy lehet valaki ennyire önző??

Leszarod AZT, akit látogatni akarsz, csak azért mert TE, TE és TE látni akarod?

Páros lábbal rúgnálak ki, ha betegen bejönnél és később se jöhetnél látogatni.

2018. okt. 17. 16:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem szarom le. Nem mondtam, hogy mindenképp bemegyek.
2018. okt. 17. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Még meg sem született. Tessék inni literszámra teát, enni gyümölcsöt,zöldséget, mézet, húslevest. Mire megszületik meg is gyógyulsz! Neo citran,coldrex esetleg.. Pikk-pakk helyre jössz.
2018. okt. 17. 20:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Leértékelhetőbb válasz és pozitív hozzáállás!:) Egyébként ezt teszem.:)
2018. okt. 17. 20:57
 18/18 anonim válasza:
Szia! Én nem akarlak bántani, hiszen éppen kérdezel, de abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ne menj betegen. Hívd fel az anyukát, biztosítsd arról, hogy nagyon érdekel, hogy vannak, de éppen ezért ne menj be. Ahogyan a többiek is írták, egy újszülött immunrendszere még nem alakult ki, anyáé is feltehetően legyengül(t) a szülés és az alváshiány miatt. Nem lenne nekik jó. Ráadásul - ahogy már ezt is írták - egy baba nagyon tud ettől szenvedni; nem tud felülni, hogy jobban lélegezzen, még fordulni sem, nem tud pozíciót váltani, csak szenved a bedugult orrával és nem kap szegényke levegőt. Én is rettenetesen dühös voltam, ha így jöttek látogatóba (még pár hónappal később is, nemhogy újszülöttként), én magam soha nem mennék így egy baba közelébe. És igen, pikkpakk meggyógyulsz, majd akkor. ;-)
2018. okt. 18. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!