Másfél évesnek milyen hintalovat vegyek?
Jaa, a második képen lévő is van nekünk, csak anyósomnál, azt nagyon nem szereti a lányom, mert kényelmetlen, azt mondja nyomja.
(2-es voltam)
Nekünk az első van, csak nem bocis. Első szülinapra kapta, de azóta sem ül bele csak pár másodpercre, mert még nem jár elég stabilan, és ezért nem tetszik neki. Másfél éves most, fiú, ugye előfordul, hogy a fiúk kicsit meg vannak késve. Kár volt amúgy megvenni, mert szerintem talán idén karácsonyra nő fel a "feladathoz", viszont addigra már biztosan ki fogja nőni.
A második szerintem is kényelmetlen lehet, a harmadik viszont még másfél évesnek nagy, hiába írták rá, hogy 1 éves kortól.
Én rácáfolok arra, hogy a gyerekek nem szeretik és arra is, hogy másfél évesnek nem való.
Nálunk minden gyerek szerette a családban, a lányom az első szülinapjára kapta (a harmadik verziót). Első perctől kezdve imádta, persze egy darabig mi raktuk fel rá, meg ott kellett mellette lenni, hogy nehogy leessen, de hamar megtanulta “hajtani”, nagyon élvezte. Most két éves a lányunk, napi szinten használatban van a hintaló, már magától felül rá és leszáll róla. Nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!