Hosszu utra 30 hetesen?

Figyelt kérdés

December elejen leszek 30 hetes pocakos. Angliabol Magyarorszagra utaznank az unnepekre. Autoval mennenk. Az ut kb 24 ora...de mivel terhes vagyok igy valoszinu meg hosszabb lesz a sokszori megallas miatt, amit a vedo no is tanacsolt.

Azt mondta 2-3 orankent alljunk meg, es setaljak, valamint vegyek fel "utazos harisnyat". Volt valaki aki utazott ilyen sokat ekkora pocival? Szerintetek lehet valamilyen karos hatassal a babara? Mit tanacsolnatok? En mindenkeppen szeretnem az unnepeket otthon tolteni.

2008. nov. 4. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom mi baj lehetne az autóban utazástól a babának. Gondolom óvatosan jönnétek, mindenképp balesetmentességre törekedve. A terhesség nem betegség, csak egy másfajta állapot. Ha az orvosod nem javasol fokozott ágynyugalmat, akkor nincs mitől tartani.
2008. nov. 5. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Hat a babara biztos nem lesz karos hatassal, de neked nem lesz konnyu kibirni.

Gyorbol mentunk Londonba busszal. 25 ora volt, azt mondtam soha, soha, soha tobbet! Nagyon hosszu volt az ut.

Ha tudtok szerintem minel tobbet menjetek ejjel, mert akkor nincs akkora forgalom.

Es karacsony utan pedig jottok vissza?

Csak meg ne induljon a szulesed az izgalomtol. Azert egy ekkora ut meg az embert siman is kifarasztja, de hat pocakosan meg tobb lesz az izgalmad is. Hat, nem tudom. En mennek inkabb mikor a baba megszuletett mar.

2008. nov. 5. 02:56
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
figyelj en is autoztam terhesen hoszu utakra en nem ijeszgetni akarlak tevedes ne essen, de bizony elkezdtem verezgetni a hiszu uttol,es nem voltam jol! en a helyedbe repulot valasztanam 2 ora alatt otthon vagy vele es kenyelmesebb mint az auto!!
2008. nov. 5. 04:33
 4/5 anonim ***** válasza:
17%

Szia!

Én visszafelé tettem megy ugyanezt az utat: Budapestről jöttünk Londonba és akkor voltam 31 hetes. Először egy kicsit én is paráztam tőle, erősen gondolkodtunk azon, hogy külön visszajövök repülővel, de bevállaltam és egyáltalán nem bántam meg, messziről sem volt olyan vészes a dolog, mint amilyennek gondoltam. Pedig a dologhoz hozzátartozik az, hogy éjszaka indultunk vissza és előtte egy órát sem tudtam pihenni, mivel egész nap egy esküvőn voltunk vidéken, hajnalban keltünk miatta és a nap felét végig kocsikáztuk, a másik felét végigünnepeltük. Mire el kellett indulni, addigra olyan voltam, mint a mosott sz.r (már elnézést), de lehet, hogy ez nekem használt is. Ugyanis ennek a fáradtságnak köszönhetően én az út hatvan százalékát végigaludtam. Nem volt annyira kellemes, négyen voltunk, tehát nem tudtam végigdőlni az ülésen, de beraktam a derekam mögé egy párnát, a könyöktámaszt leengedtem, körbepárnáztam az oldalamat is, egy másikat a fejem, nyakam alá raktam, ahogy éppen kényelmes volt. Harisnyám nekem nem volt hozzá, de felvettem a legkényelmesebb melegítőmet és lehúztam a cipőmet. Ha a baba nagyon mozgolódott, akkor igyekeztem pózt váltani. Összességében még jól is éreztem magam, a lakástól fél órára kezdtem el "hisztizni", mert elfogyott az innivalónk és szomjas voltam, a többiek nem terhesen nem viselték jobban az utat, mint én (igaz, nekik vezetni kellett, én pedig ezt megúsztam a pocak miatt).

Jah, és egyébként mi is nagy pihenőket terveztünk, amiből öt perces gyors pisik lettek, ugyanis már Bécs előtt, majd a németeknél az autópályán baleset miatt egy-egy hosszabb kényszerpihenőt kellett tartanunk, persze az út közepén, ahol ki sem tudtunk szállni, de ez a két várakozás elvette az összes rászámolt pihenőidőnket és azután megállni is alig mertünk, mert a kompot el kellett érnünk. Nektek hazafelé ennyivel könnyebb lesz, hogy hamar letudjátok a kompozást, utána pihenhettek szabadon, nem lesztek már időhöz kötve, mint mi.

Nekünk végül kerek 24 óra volt az út összesen (hatalmas dugó volt Dover és London között).

Én belevágnék a helyedben, ne félj tőle, ne állj hozzá tragikusan és jó lesz!

2008. nov. 5. 06:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat...kicsit izgulok ugyan de neki vagok :) vagyon haza...az itt elesem ota ez az elso, hogy ennyire mehetnekem van :D...nem tudom mert, pedig mar lehuztam itt par evet
2008. nov. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!