Ciki kismamaként mekibe járni?
Jaj megjöttek a bio kölesgolyós mamik, meg a "chips helyett ropogtass zöldséget" típusok. Csak nem értem, hogyha annyira tökéletes dolgokat etet mindenki a gyerekével, és a családjával, hogy még a csokira, gyorskajára rá sem néznek, miért van ennyi dagi kisgyerek az óvodákban, iskolákban... Na mindegy, ő dolguk.
Kérdező, szerintem nem ciki, bár én sem vagyok oda érte. De ha te éppen ezt kívánod, alkalmanként simán belefér, gondolom nem naponta 2x jártok oda enni. Viszont vigyázz, még a végén sajtburgert szülsz baba helyett, hiszen a megevett "műanyagból" fejlődik a gyerek. :D
A másodikat várom, és majd meghalok a mekis kajáért! 😄 Nagyjából 2 hetente bevágtam végig a terhesség altt egy közepes menüt, ha ciki ha nem. Sőt, Burger Kingben is ettem. Na meg a csokit is sokszor megkívánom. Jól vagyunk, köszönjük, max egy hét és szülök! 😉
Nyilván eszem a "szarkaják" mellet sok gyümölcsöt, zöldséget, halat, magvakat, elég fehérjét, rostot, mindent ami most nagyon trendinek és egészséges szuperfoodnak számít. Éljen az arany középút! 😊
Ja, és nem híztam sokat, 10-11 kg-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!