Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ciki kismamaként mekibe járni?

Ciki kismamaként mekibe járni?

Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok nagyon kívánom a mekis kaját, pedig az előtte lévő terhességeimnél nem volt ilyen. Egy 3 éves lányom és egy 5 éves fiam van, azóta elég gyakran beülök velük, eddig csak ők akartak, most én is imádom. Anyósom teljesen megbotránkozott ezen, hogy milyen gáz. Valóban így lenne? Nem akarom ezt rendszeressé tenni, dehát a terhességi kívánóság... N25
2018. okt. 15. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Ki előtt ciki?! Hülyeség. Ha a mekis kaját kívánod edd azt, csak mondjuk ne mindennap dupla big mac-et. A mc donalds-ban is van egészséges kaja: saláták, almaszeletek, biorépa, narancs juice, joghurt müzlivel.
2018. okt. 15. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Jaj megjöttek a bio kölesgolyós mamik, meg a "chips helyett ropogtass zöldséget" típusok. Csak nem értem, hogyha annyira tökéletes dolgokat etet mindenki a gyerekével, és a családjával, hogy még a csokira, gyorskajára rá sem néznek, miért van ennyi dagi kisgyerek az óvodákban, iskolákban... Na mindegy, ő dolguk.

Kérdező, szerintem nem ciki, bár én sem vagyok oda érte. De ha te éppen ezt kívánod, alkalmanként simán belefér, gondolom nem naponta 2x jártok oda enni. Viszont vigyázz, még a végén sajtburgert szülsz baba helyett, hiszen a megevett "műanyagból" fejlődik a gyerek. :D

2018. okt. 15. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
#9. esnek igaza van. Semmi káros nincs a meki kajcsiban. Szigorúak a szabályok, és sok saláta, zöldség van benne, ha nem sajtburgit eszel. Semmi bajod nem lesz tőle. De egyél sok gyümit, és házi kosztot is, pl pöri nokival :)
2018. okt. 15. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Egyáltalán nem vagyok bioköles mami, sőt, azon sz@ranyák táborát erősítem, akik első szülinapon már hagyták a gyereküket belefejelni a csokitortába. Mégis azt mondom, óvatosan a terhesség alatti evészettel. Nem, nem azt mondom, hogy úristen, sose egyél mekikaját mert kinő egy harmadik füled neked is meg a babának is, de erősen zsíros és szénhidrátdús kajákról van szó (gondolom nem natur salit tolsz a mekiben), és ezek bizony azért megdolgoztatják a szervezeted, ami ilyenkor ugye egyébként is másképp működik. Szerintem semmivel nincs baj, ha megvan a mértékletesség.
2018. okt. 16. 05:56
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

A másodikat várom, és majd meghalok a mekis kajáért! 😄 Nagyjából 2 hetente bevágtam végig a terhesség altt egy közepes menüt, ha ciki ha nem. Sőt, Burger Kingben is ettem. Na meg a csokit is sokszor megkívánom. Jól vagyunk, köszönjük, max egy hét és szülök! 😉

Nyilván eszem a "szarkaják" mellet sok gyümölcsöt, zöldséget, halat, magvakat, elég fehérjét, rostot, mindent ami most nagyon trendinek és egészséges szuperfoodnak számít. Éljen az arany középút! 😊

Ja, és nem híztam sokat, 10-11 kg-t!

2018. okt. 16. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!