Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Vanília...

Mi a véleményed a Vanília (lány) névről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 08:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát nekem nem a név jut róla eszembe. Egyébként szépen csengő név lenne, csak hát a vanília az nekem fagyi, cukor, édesség :-).............nem pedig női név
2010. jún. 24. 08:27
 2/25 anonim ***** válasza:
77%

hááááááát nem Édes a családnevetek ?

nem tetszik

a Fahéj sem

de ha neked tetszik add

2010. jún. 24. 08:28
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Szokatlan. Soha nem hallottam, hogy van ilyen lánynév, de ezek szerint van. Maga a szó hangzása nekem tetszik, de névként nem használnám. A fagyit és a növényt juttatja eszembe.
2010. jún. 24. 08:28
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Valahogy nem tetszenek ezek a túlzottan egyénieskedő nevek.
2010. jún. 24. 08:30
 5/25 A kérdező kommentje:
Illetve Vanilla
2010. jún. 24. 08:31
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szép:-) Különleges. Becézve pedig ott a lehetőség, Lia.
2010. jún. 24. 08:33
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
És a Vanilla is tetszik.
2010. jún. 24. 08:34
 8/25 anonim ***** válasza:
64%

arról meg a Vanilla Ice jut eszembe...:)

olyan nevet keress, ami utónévkönyvben megvan... sztem túlzás az ilyen egyénieskedő. annyi gyönyörű ritka név van!

2010. jún. 24. 08:35
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik. a lányomnak is ilyesmi neve van, ami egy létező köznévből lett keresztnév és ugyanigy a nemzetközi megfelelője is hasonlóan cseng. Konkrétan nem árulnám el, hogy milyen nevet adtunk neki, de arra készülj fel hogy az embereket lesokkolja ha nem a szokásos környezetben találkoznak vmivel. Nem tudják leírni, stb, pedig létező szó a magyarban.
2010. jún. 24. 08:36
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy jobb, hogy Vanilla, ez már inkább hangzik névnek. Ugye jól tudom, hogy a vanília szó angol megfelelője a vanilla? Mert akkor névként jobb lenne szerintem úgy, hiszen a Vaníliához már mindenki a fagyit társítja, míg a Vanilla nincs benne a köznapi szóhasználatunkban.

Amúgy érdekes, meg szépen hangzó név a Vanília, csak tényleg annyira összeforrt a jelentésével, mint mondjuk az a szó, hogy villa :) (amúgy hallottam már ilyen nevet is, csak nem Magyarországon, külföldön biztos szép név a Villa is, csak itthon elég vicces lenne)

Bár az is lehet, hogy a Málna név is ilyen fura volt annak idején, de mostanra eléggé elterjed, én legalább is nem csodálkozom már rajta, ha valakit Málnának hívnak. Lehet, hogy a Vaníliával is ez lesz pár éven belül.

2010. jún. 24. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!