Ti lemondanátok a gyerekről, ha nem lenne meg a megfelelő anyagi háttér?
Figyelt kérdés
Saját lakás, autó, megtakarítás csak a 30-as évek végére jönne össze, de mondjuk akkor már nem szülnétek gyereket.2018. okt. 13. 22:29
11/14 anonim válasza:
Dehogy mondanék!
Most nem lenne 2 csodás gyerekem!
Albérletbe kezdtük,autó nélkül. Eltelt 8 év,van egy közös és egy olyan házunk is ami az ő nevükön van. Plusz 2 kocsink. Gyerek mellett miért ne lehetne bármilyen célt is elérni?
12/14 anonim válasza:
Marhaság.
Megtakarítás legyen, de saját autó, saját lakás nekünk se volt, amikor belevágtunk.
Azzal viszont egyetértenék, ha úgy fogalmaztad volna, hogy a saját lakásra, saját aztóra való kilátás nélkül NEM vállaltam volna.
Ha úgy érzed, hogy gyerekkel már nem tudnál annyit félretenni, hogy ésszerű időn belül (tehát ne addigra mire felnőnek) előrelépj, NE vágj bele!
Első előtt béreltünk, kocsi se volt. Második előtt a lakás már megvolt, de a kocsi továbbra sem. De kicsivel utána már az is teljesült.
13/14 anonim válasza:
Nálunk a sorrend:autó, ház most jön hamarosan a baba. Nem így terveztük, de így alakult. Mi vidéken lakunk és a 15 km-re lévő megyeszékhelyen dolgozunk. Itt olcsóbb autóval járni, mint tömegközlekedni.
14/14 anonim válasza:
Nem éreztem úgy, hogy ezek híján nélkülöznie kellene. Én se akartam 30 után szülni, mondjuk most, 31 évesen már másként látom :D Mármint ha még nem lenne gyerekem, most is simán nekiállnék, de az volt a terv, hogy 30 alatt legyen meg mindkettő, így meg is lett. És egyáltalán nem élünk nélkülözésben attól függetlenül, hogy a saját lakásunk még csak most van folyamatban (az év végére meglesz), az autó pedig még csak ez után jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!